dorobienie kluczyka do stacyjki
- aremani
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: honda CBR 900 RR
- Rok produkcji: 0
dorobienie kluczyka do stacyjki
Czy jest jakis problem z dorobieniem zapasowego kluczyka bo dzisiaj dałem do zrobienia i przyszedłem do domu chciałem go sprawdzić i się okazało że nie pasuje. Czy ktoś dorabiał zapas?
- aremani
- Motocykl: honda CBR 900 RR
Dzisiaj pojechałem z reklamacją z tym kluczykiem i sie okazało że to nie był ten kluczyk bazowy co powinien być, gość zaczą szukać w katalogu i najlepsze jest to że nie mogł znaleźć klucza bazowego do mojego modelu, oddał mi kasę i niestety dalej jestem w punkcie wyjścia, musze znaleźć jakiegos innego gościa co dorabia klucze. Chyba że ktoś kogoś zna co sie tym zajmuje i jest dobry?
-
Luki213
- Motocykl: HONDA CBR 900RR SC33 '98
Ja dorobilem kluczyk za 20zl u zwyklego "dorabiacza kluczy" sprawadzil w katalogu zamowil surowke i doslownie w 1min mi go dorobil i to za 20zl. W SC33 nie ma immobilisera!!! Chyba ze stacyjke masz zmieniona na taka z immo ale watpie. Kazdy dorabiacz Ci powie czy jest to kluczyk z immo czy bez. Nie kupuj w ASO idz do zwyklego i niech sprawdzi zgodnie z katalogiem i bedzie git. Powodzenia!!!
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Rok produkcji: 2007
- Kontakt: