Witam,
mam prośbę do forumowiczów. Mógłby mi ktoś wysłać zdjęcie tabliczki znamionowej i numerów wybitych na ramie? Najlepiej gdyby tam była "6-stka", mam do kupienia sprzęt, ale boję się, że te numery są niepewne!
comedy_hut@interia.pl
Dziękuję i pozdrawiam![/quote]
Numery VIN na ramie FireBlade!
-
comedyhut
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda CBR 900RR
- Rok produkcji: 1996
-
fesk
- Motocykl: 954rr
- Rok produkcji: 2002
Moim zdaniem to wszystko powinno być od przysłowiowej linijki
To robi maszyna a nie pan kaziu w fabryce WSK 
Mam nadzieję że sie przyda
KLIKNIJ !!!
A z tą policja to bym się nie strzelał ... sam byś nie chciał żeby Ci ktoś moto zaje...ał

Pozdro
Mam nadzieję że sie przyda
KLIKNIJ !!!
A z tą policja to bym się nie strzelał ... sam byś nie chciał żeby Ci ktoś moto zaje...ał
Pozdro
-
comedyhut
- Motocykl: Honda CBR 900RR
Dzięki wielkie, widzę już że były co najmniej dwa rodzaje czcionek. Z policją oczywiście masz rację, ale chcę mieć pewność - sam byłem kiedyś niesłusznie oskarżony, tyle że pały od razu potraktowały mnie jak przestępce, a ja nie chcę nikomu życia uprzykrzać! Jakby ktoś miał fotkę SC33 to będę wdzięczny. Kolega przesłał SC50, mam jeszcze fotę z SC44 i czcionki są różne. Z SC44 numerki pasują do SC33 tylko jeszcze to 6 mnie niepokoi.
Dziękuję i pozdrawiam!
Dziękuję i pozdrawiam!
Nie ważne skąd dokąd idziesz, ważne czy po drodze jesteś szczęśliwy!
-
Kriss
- Motocykl: Honda CBR 900RR SC 33
Powiem ci kolego, że w listopadzie 2009r. kupiłem SC 33 i również miałem wątpliwości co do cyfr 6 i 9, jednak jak się okazała są one robione w taki sposób, że odbiegają wyglądem od reszty cyfr nr. Vin ( jakby były grawerowane ręcznie igłą) sprawdziłem właśnie na Policji i okazało się, że wszystko w porządku, ty też powinieneś sprawdzić, pewnie masz znajomego Policjanta