Jestem nowy na forum, a także swieżym posiadaczem cbr 929. Otóż dziś podczas czyszczenia moto, znalazłem dwie luźne linki z mocowaniami z lewej strony. Nie wiem od czego są:( zaniepokojony jestem i nie wiem czy to ważne. Moto chodzi nie mam z nim problemów. Dodam też że zauwazyłem ,że po srodku pod bakiem moto, jest jakby (gniazdo) z trzema linkami. I po ciagnieciu linki jakby sie tam napreżała na tym (kółku). Prosze o pomoc, a moderatów o wyrozumiałosć i nie kasowaniu tematu. Czy to jest EXUP?? Pozdro bede wdzieczny za pomoc
Dwie luźne linki
- Szerszeń
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 929
- Rok produkcji: 2001
Dwie luźne linki
Witam wszystkich
Jestem nowy na forum, a także swieżym posiadaczem cbr 929. Otóż dziś podczas czyszczenia moto, znalazłem dwie luźne linki z mocowaniami z lewej strony. Nie wiem od czego są:( zaniepokojony jestem i nie wiem czy to ważne. Moto chodzi nie mam z nim problemów. Dodam też że zauwazyłem ,że po srodku pod bakiem moto, jest jakby (gniazdo) z trzema linkami. I po ciagnieciu linki jakby sie tam napreżała na tym (kółku). Prosze o pomoc, a moderatów o wyrozumiałosć i nie kasowaniu tematu. Czy to jest EXUP?? Pozdro bede wdzieczny za pomoc
Pozdro i lewa w góre:)
- Szerszeń
- Motocykl: CBR 929
- Rok produkcji: 2001
acha no to dzieki stary pocieszyłeś mnie. No na brak mocy raczej nie narzekam taka mi w zupełnosci starczy
. Nie mam total commandera ale wiem ze wczesniej miała, tylko zostało to zdemontowane, a czy istnieje mozliwosc założenia tego do mojego wydechu? czy musiałbym zaopatrzyć sie w totala??
Pozdro i lewa w góre:)