Na jakim tłumiku śmigacie
-
esiu
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
- Rok produkcji: 0
Na jakim tłumiku śmigacie
Proszę o opinie tłumików Micron , scorpio , ixil, yoshimura. Jaki tłumik polecacie do tego modelu.
-
Jacek
- Motocykl: CBR 929
Witam !
Nie napisales do jakiego modelu . W mojej 929 mam zamontowany jakis wloski no name . Cichy byl wiec wyrzucilem wszystko ze srodka i teraz jest duzo lepiej choc i tak nie to co bym chcial . Dorobilem sobie takze dB killera coby niektorych za bardzo nie wkurzac . Z tego co sie zorientowalem to 929 na zadnym tlumiku nie bedzie dawala dzwieku jak np stare gsxr-y .
---
pozdrawiam
Nie napisales do jakiego modelu . W mojej 929 mam zamontowany jakis wloski no name . Cichy byl wiec wyrzucilem wszystko ze srodka i teraz jest duzo lepiej choc i tak nie to co bym chcial . Dorobilem sobie takze dB killera coby niektorych za bardzo nie wkurzac . Z tego co sie zorientowalem to 929 na zadnym tlumiku nie bedzie dawala dzwieku jak np stare gsxr-y .
---
pozdrawiam
Jacek
- Ferson
- Motocykl: sold:954RR current: VTR :)
- Kontakt:
A ja wielki, gruby, matowo-aluminiowy tłumik..... fabryczny!
Do tego SHOEI WHISPER STRIP KIT do kasku i se lece cichutko.
Mówię wam malina.... tylko szum wiatru w okół uszu. Czasami muszę zerkać na szafę czy moto nie zgasło
Jak miałem 600tkę to miałem głośno i jakoś mi przeszło. Bo ja stary jestem już
Mówię wam malina.... tylko szum wiatru w okół uszu. Czasami muszę zerkać na szafę czy moto nie zgasło
Jak miałem 600tkę to miałem głośno i jakoś mi przeszło. Bo ja stary jestem już