Odpalony motocykl na nóżce!
-
teo929
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda 929
- Rok produkcji: 2000
Odpalony motocykl na nóżce!
Mam pytanko.
Czy jak odpale motocykl (Honde 929) i postawie na poczne nożce moze pracować silnik? Zauważyłem że olej sie przechyla na lewa strone. Nic sie nie stanie z silnikiem? nie zatrze sie?
Czy jak odpale motocykl (Honde 929) i postawie na poczne nożce moze pracować silnik? Zauważyłem że olej sie przechyla na lewa strone. Nic sie nie stanie z silnikiem? nie zatrze sie?
-
teo929
LOLO własny motor tak - pierwszy. Lecz nie w życiuLOLO pisze:teo929 - mam pytanie: to twoje pierwsze moto???
A co? Bedziesz kolejnym człowiekiem ktory by powiedzial ze na 1 motor za mocny?
Pewnie bym sie zgodził z tym no ale...
Moja pierwsza 929 jeszcze nie przecinala szosy bo nie oplacona i bez papierow ;/ ale za tydzien
Pod garażem juz gume kreciła
Blady daje rade
Pal Gume, Nie Dusze...
-
LOLO
- Motocykl: SATAN-LUCYFER 954RR
- Rok produkcji: 0
Tak tylko zapytałem, bo dziwne trochę to twoje zapytanie!!! Moim zdaniem każdy kto choc trochę interesuje się motocyklami wie, że nie ma na świecie motora, który odpalony na bocznej czy centralnej podnóżce się zatrze no chyba , że bez oleju!!! Przecież w mocnym złożeniu w zakręcie kąt pochylenia jest o wiele większy niż motor postawiony na bocznej nóżce czyż nie??!!! Poza tym nie mnie tu osądzac czy za mocny dla Ciebie czy nie- Twoje życie, Twoja frajda z jazdy, Twój wybór!!! Pamiętaj tylko, że palenie gumy pod garażem to nie to samo co jazda po naszych niebezpiecznych drogach!!! Życzę szerokich i bezpiecznych dróg!!! Ps. wiem , że forum jest po to by pytac, ale czasem jestem trochę zaskoczony pytaniami !!!!! Pozdrawiam!!! Powodzenia!!!
-
teo929
Wiec zapytalem, nigdy nie mialem swojego wlasnego motoru tylko smigalem na pożyczkach! Ale sie doczekałem. A że drogi sa niebezpieczne to wiem,bo tak wychodzi że jestem instruktorem jazdy
(nie chwaląc się)
I tęz wychodze z zalrzenia że koniec jezyka za przewodnika. Wole zapytać niż pózniej płacić.
Heheheh a nóż i widelec 929 bedzie miala wadliwa miske olejową
Kto wie 
Dziękuje za pomoc.
teo
I tęz wychodze z zalrzenia że koniec jezyka za przewodnika. Wole zapytać niż pózniej płacić.
Heheheh a nóż i widelec 929 bedzie miala wadliwa miske olejową
Dziękuje za pomoc.
teo