swiece irydowe????
-
954wesola
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: cbr 954
- Rok produkcji: 2002
swiece irydowe????
Witam czy do 954 musza isc swiece irydowe???? tak mi powiedzieli w sklepie motocyklowym ale jedna swieca kosztuje okolo 120 zł, kiedys do 929 kupilem zwykłe i wszystko było ok. Moze ktos mi podac jakie swiece musze kupic?jakis dokładny opis swiec?
Nie jezdzij szybciej niz potrafisz myslec..
- losiak
- Motocykl: YZF R1
- Rok produkcji: 2005
heh - ale serwisówka podaje jakie świece powinny być zastosowane i właśnie są to irydowe.
Sprzedawca mówił t co ma w katalogu (czy to od Hondy, Denso czy NGK).
makanaky, tzn co? źle powiedział? Miał doradzić świece od kosiarki? I wtedy by była gadka, ze sprzedawca jest glupi idiota bo CENZURA głupoty.
Sprzedawca mówił t co ma w katalogu (czy to od Hondy, Denso czy NGK).
makanaky, tzn co? źle powiedział? Miał doradzić świece od kosiarki? I wtedy by była gadka, ze sprzedawca jest glupi idiota bo CENZURA głupoty.
- demon2418
- Motocykl: STREETFIGHTER CBR1100XX
- Rok produkcji: 0
Zwracacie uwagę jakiej produkcji są świece NGK,ceny różne w zależności od jakości.Słyszałem że made in France to szajs jakich mało więc warto zwrócić uwagę na allegro czy są japońskie czy francuzy wysprzedawane po wydawałoby się zajebistej cenie.
U mnie iryd NGK Japan kosztuje 74zł.Mój mechanik mówi że nie warto ich kupować,niczym się nie różnią od zwykłych dla amatorów jak my.
U mnie iryd NGK Japan kosztuje 74zł.Mój mechanik mówi że nie warto ich kupować,niczym się nie różnią od zwykłych dla amatorów jak my.
-
edzio
- Motocykl: Ducati St4s,S4,BMW R850R
- Rok produkcji: 1996
- Kontakt:
Jeszcze jedno miejsce gdzie można kupić Irydówki w dobrej cenie; www.e-ngk.pl
Ja kupuje jeszcze taniej ale trzeba mieć kogoś znajomego w Inter Carsie.
Liczy się tylko jakość decybeli -505436737
- Adam K
- Motocykl: CBR 954
- Rok produkcji: 2002
Edzio a zdradzisz po ile po znajomości kupujesz z inter ?edzio pisze:Jeszcze jedno miejsce gdzie można kupić Irydówki w dobrej cenie; www.e-ngk.pl