help!Posiada ktos schemat instalacji elektrycznej do 929?
- misiopajur
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 929 + YZ 250f +DR-Z 400 E leśny naqrwiacz
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
- misiopajur
- Motocykl: CBR 929 + YZ 250f +DR-Z 400 E leśny naqrwiacz
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
- Zoltar
- Motocykl: 929 2000r.
- Rok produkcji: 0
Witam.
Niedawno kupiłem swojego sprzęta i pojawił się problem z światłami. Jak zapalam światła to z przodu nic sie nie świeci a z tyłu mam "choinkę". Przy włączonym kierunku coś buczy za zegarami, domyślam się że tam jest przerywacz. Czy mógłbym również dostać schemat instalacji do 929?
Mój mail: melchior11@o2.pl
[ Dodano: Pon Mar 31, 2008 1:17 pm ]
Już schemat znalazłem w necie.
Na szczęście nie był mi potrzebny, jednak i tak musiałem rozebrac pół motoru (jak to zwykle bywa okazało się że na darmo). Przyczyna leżała w jedne z głównych złączek, przygiełem styki i malina
.
Pozdro
Niedawno kupiłem swojego sprzęta i pojawił się problem z światłami. Jak zapalam światła to z przodu nic sie nie świeci a z tyłu mam "choinkę". Przy włączonym kierunku coś buczy za zegarami, domyślam się że tam jest przerywacz. Czy mógłbym również dostać schemat instalacji do 929?
Mój mail: melchior11@o2.pl
[ Dodano: Pon Mar 31, 2008 1:17 pm ]
Już schemat znalazłem w necie.
Na szczęście nie był mi potrzebny, jednak i tak musiałem rozebrac pół motoru (jak to zwykle bywa okazało się że na darmo). Przyczyna leżała w jedne z głównych złączek, przygiełem styki i malina
Pozdro