Shimmy
- lukaszcbr
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR954
- Rok produkcji: 2002
Shimmy
Co zrobic jak sie juz zlapie shimmy??oczywiscie jesli nie ma amorka. Czy mozna wyprowadzic motocykl?? Czy nalezy dodac czy odpuscic gaz?? Czy trzymac mozno kierownice czy delikatnie?? Kiedy najczescie mozna zlapac shimmy. Prosze o jakies rady:)
- Insaine
- Motocykl: cbr 929 sc 44 CENZURA wi co z tego bedzie
- Rok produkcji: 2000
Na shimme dobra rada nie odpuszczać do konća kiery mieć ją pod paluchami(wiadomo 5kg w gaciach więcej, ale bez głowy ni kuta ) i w pewnym momencie ją złapać i opanować (będzie ciężko ) . A jak ci już złapie porządną shimme od ogranicznika do ogranicznika i wyjdziesz z tego z podniesioną głową no to respekt lub skreśl jedno życie z karty parkingowej
"Always use steering dumper "
"Always use steering dumper "
-
Karli
- Motocykl: CBR929RR
- Rok produkcji: 0
Cześc chłopaki, no ja dzisiaj zapoznałem sie z Mr.Shimmy. Na szczęscie prędkość była nieduża bo około 90km/H. Na nierówności koło wpadło w wibracje. Jakość automatycznie nogi szeroko na boki, kierownica w dłonie i na szczęsci udało mi się wyprowadzić. Od dziś szukam amoreka skretu. Może ktoś wie gdzie można kupić w normalnej cenie.
A tak wogóle to przed oczami miałem już potłuczone owiewki nie wspomnę o Żuczku który jechał z przeciwka.
UWAŻAJCIE i TYLE
A tak wogóle to przed oczami miałem już potłuczone owiewki nie wspomnę o Żuczku który jechał z przeciwka.
UWAŻAJCIE i TYLE
-
goOly19
- Staly Bywalec

- Motocykl: r1, drz 400
- Rok produkcji: 0
oj dzis zlapalem wykurwiste schimmy przy wyprzedzaniu innego moto na zakrecie i pofaldowanej drodze przy predkosci okolo 140, ale ogolnie korzystajac z pogody to dzis nie zalowalem swojej 929 ale cos przy 250 juz zbytnio nie chciala przyspieszac moze pod gorke moze ze pod wiatr moze za wczesnie 6 wrzucilem:D