chodzi na dwagary- pomocy
- święty
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: sc33
- Rok produkcji: 0
chodzi na dwagary- pomocy
Moze ktaos mi pomoze bo nie wiem co to mkoze byc.Dzis odpalam swoje moto,czekam az sie zagrzeje ,przcuje normalnie a po chwili zaczyna dziwnie chodzic
.Pracuje teraz na dwa cylindry bo oba srodkowe kolektory sa zimne.A wczoraj zmienialem swiece i olej.Co to moze byc ?
- tomogt
- Motocykl: HONDA FIREBLADE SC33-98R
jak nie dostaniesz w polsce choc mysle ze powinienes za 2 tygodnie lece do polski i moglbym ci chyba to zakupic.poobserwoj sobie aukcje ale mysle ze okolo 15 funtow to tu moze kosztowac.pozdrawiam tomek
[ Dodano: Pon Mar 10, 2008 9:22 pm ]
a przed wymiana swiec bylo wszystko ok???jesli tak to wkrec stare i masz przyczyne---lub pomyliles kolejnosc przewodow,sciagnij serwisowke i zobaczjak powinny byc
[ Dodano: Pon Mar 10, 2008 9:22 pm ]
a przed wymiana swiec bylo wszystko ok???jesli tak to wkrec stare i masz przyczyne---lub pomyliles kolejnosc przewodow,sciagnij serwisowke i zobaczjak powinny byc
pozdrawiam Tomek
- święty
- Motocykl: sc33
przed wymiana bylo ok i po wymianie tez sie przewiozlem i chodzila dobrze.Wczoraj chcialem sie smignac,czekam az sie zagrzeje i nagle przestala chodzic na 2 i 3 cylinder. Za nie jest odpowiedzialna lewa cewka.Przewodow napewno nie pomylilem.Dzis wzialem probówke aly zobaczec czy do tej cewki dochodzi prad, no i dochodzi.W kabel wlozylem stara swiece i odpalilem a iskry nie ma.Do cewek dochodza po dwa przewody na wsuwki i roznica jest tylko taka ze w tej co nie dziala na odu swieci sie probówka a na tej dobrej tylko jak dotkne do jednego.Nie bardzo wiem o co w tym chodzi ale jutro zamienie cewki aly wykluczyc modul zapl. albo cos moze jeszcze innego.Bede wtedy wiedzial czy to napewno cewka i napisze to moze bys mi przeslal bo na allegro to nie widzialem takich.Dzieki i pozdrawiam
[ Dodano: Wto Mar 11, 2008 11:08 pm ]
Jest juz ok
. Nie dowiary ,byly zaśniedziałe dwa styki przy module zaplonowym. Kur... taka CENZURA a myslalem ze do szalu mnie doprowadzi.Dzieki za pomoc
[ Dodano: Wto Mar 11, 2008 11:08 pm ]
Jest juz ok