FILTR POWIETRZA
-
przemo
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: honda cbr9oorr sc 28
- Rok produkcji: 1995
FILTR POWIETRZA
MAM PYTANKO W MOJEJ HONDZIE MAM SPORTOWY FILTR POWIETRZA FIRMY BMC JUZ BYL JAK KUPILEM I ZASTANAWIAM SIE CZY NIE ZALOZYC ORGINALU BO SLYSZALEM ZEBY LEPIEJ CHODZIL A MAM TYLKO PRZELOTOWY WYDECH I CZY WYSTARCZY TYLKO REGULACJA NA WAKUOMETRACH CZY COS JESZCZE
/ duzych liter uzywamy do podkreslenia waznosci wypowiedzi, piszac duzymi literami zachowujesz sie jakbys krzyczal/ Fabiq
/ duzych liter uzywamy do podkreslenia waznosci wypowiedzi, piszac duzymi literami zachowujesz sie jakbys krzyczal/ Fabiq
Ostatnio zmieniony 05 stycznia 2010, 13:09 przez przemo, łącznie zmieniany 1 raz.
przemo
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Rok produkcji: 2007
- Kontakt:
W Twojej Hondzie? To znaczy w jakim modelu? Bo tu raczej nikt Ci rzeczowo nie odpowie bez podstawowych informacji... Jeśli chodzi o modele gaznikowe to podobno są czułe na montowanie sportowych filtrów i wiele osób aby to wszystko chodziło jak należy zakłada sportowe dysze.
[ Dodano: Nie Sty 03, 2010 4:34 pm ]
Oczywiście wtedy fajnie mieć przelotowy lub wogóle jakiś sportowy wydech, żeby miało wszystko sens.
[ Dodano: Nie Sty 03, 2010 4:34 pm ]
Oczywiście wtedy fajnie mieć przelotowy lub wogóle jakiś sportowy wydech, żeby miało wszystko sens.
- fabiq
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 0
- Kontakt:
imho..jesli masz sportowy filtr to musisz miec zestaw dyszdo tego w gazniku inaczej sprzet nie bedzie chcial jezdzic
teraz jak zalozysz zwykly filtr to tez nie bedzie chodzic jak trzeba bo pewnie masz inne dysze
regulacja podcisniena ma sie nijak do tego aby ustawic odpowiedni sklad mieszanki, wakuometry nic tu nie zdzialaja
teraz jak zalozysz zwykly filtr to tez nie bedzie chodzic jak trzeba bo pewnie masz inne dysze
regulacja podcisniena ma sie nijak do tego aby ustawic odpowiedni sklad mieszanki, wakuometry nic tu nie zdzialaja
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte