Wypad po Europie z plecaczkiem:)
- gsxrlukasz
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: było cbr954rr & sc59 jest sc57b i K4
- Rok produkcji: 2007
Wypad po Europie z plecaczkiem:)
Namówiłem swoją dziewczynkę na wypad motocyklem po 'ciekawych' miejscach w Europie. Namowy były długie i intensywne dlatego wyjazd w sezon 2010, dlaczego długie i intensywne :? Dlatego że mój plecaczek preferuje Holiday'e typu all inclusive,,Więc planuje zakup właśnie takich siedzonek http://www.corbin.com/honda/9549.jpg stelażu i kufra jak w linku (nie wiem gdzie taki stelaż zakupić?) http://images.google.com/imgres?imgurl= ... 8%26um%3D1
- jako GPS będzie mi służyła moja E52,
- kombiaki zakupimy nowe + ciuszki termoaktywne + deszczówki ,,
- serwis na nowy sezon będzie wykonany u Czikena już kontaktowałem się,
wyjazd będzie na mojej 954rr gdyż będzie wygodniejszy niż sc59,,
Pytania: jakie oponki zakupić by troszkę wytrzymały km ??
i proszę o rady ludzi doświadczonych w takich wypadach?:) i może ktoś by się dołączył?:)! dzięki z góry..
- jako GPS będzie mi służyła moja E52,
- kombiaki zakupimy nowe + ciuszki termoaktywne + deszczówki ,,
- serwis na nowy sezon będzie wykonany u Czikena już kontaktowałem się,
wyjazd będzie na mojej 954rr gdyż będzie wygodniejszy niż sc59,,
Pytania: jakie oponki zakupić by troszkę wytrzymały km ??
i proszę o rady ludzi doświadczonych w takich wypadach?:) i może ktoś by się dołączył?:)! dzięki z góry..
- gsxrlukasz
- gsxrlukasz
- makanaky
- Motocykl: SC 33
- Rok produkcji: 99
Twoja druga Połówka musi cię strasznie kochac jesli dała sie namówić na taką podróż
nie wiem jak sc59 ale 954 nie była dla mnie zbytnio wygodnym motocyklem takze podziwiam was !!! jesli chodzi o opcjonalny wybor na podróz we dwoje to raczej wybrałbym starawą sc33 '99. Jest znacznie masywniejsza i zdecydowanie "wygodniejsza" od filigranowej 954. Zyczę Wam już na przyszłosc duzo wytrwałosci i radochy z wyjazdu!!!
- gsxrlukasz
- A.S.
- Motocykl: ZX-10R
Witam!!
Hmm. no ja to na prawdę podziwiam ..... bo jak już taki INCLUSIVE.. to po cholerę na 954 .... i robić z niej muła czy woła ??? Sprzedaj jednego sporta i kup Gold Winga ... to mi przypomina robienie z dwóch rowerów auta .... tylko po co skoro jak by się nie starać to i tak byle Poldek za 400 zł będzie lepszym samochodem niż splecione ze sobą dwa rowery
....
W Hitlerlandzie bez problemu znajdziesz GL w śmiesznych pieniądzach jak na nasze warunki a co dopiero na zarobki w erło .....
Ale to takie moje przemyślenia po kilku dłuższych wypadach po południowej Polsce (samemu) z torbami itp ... a co dopiero z pasażerem
Hmm. no ja to na prawdę podziwiam ..... bo jak już taki INCLUSIVE.. to po cholerę na 954 .... i robić z niej muła czy woła ??? Sprzedaj jednego sporta i kup Gold Winga ... to mi przypomina robienie z dwóch rowerów auta .... tylko po co skoro jak by się nie starać to i tak byle Poldek za 400 zł będzie lepszym samochodem niż splecione ze sobą dwa rowery
W Hitlerlandzie bez problemu znajdziesz GL w śmiesznych pieniądzach jak na nasze warunki a co dopiero na zarobki w erło .....
Ale to takie moje przemyślenia po kilku dłuższych wypadach po południowej Polsce (samemu) z torbami itp ... a co dopiero z pasażerem
- gsxrlukasz
- gsxrlukasz