Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jak w temacie. przy ok 100km/h podczas jazdy na kole z noga w stelażu podbiło mnie na dziurze i noga spadła z hamulca. Nim chwyciłem hand-brake to juz było za późno.... stelażem o ziemie a później salto.....
Skutki:
Wygiety tylny stelaż, połamane zegary, lampa, wgięty zbiornik, urwanych pare pierdół no i półki i lagi pogięte
nic innego nie pozostaje mi powiedziec jak glebokie wyrazy wspolczucia dla cbr i jak sie nie przewrocisz to sie nie nauczysz kolego. ty jestes caly to oki a moto sie zrobi i drugi raz nie bedzie tego bledu.
"POLICJA "stoj bo strzelam .......... ze sprzegla hehe
Sisi widac coś masz słabą znajomość jeśli chodzi o CBRki . Królik no szkoda kawy dobrze że tobie się nic nie stało. Tak mi sie wydaje że to chyba nie pierwsze przygoda tej kawy bo cos kiedyś wcześniej tez coś było chyba bo pamiętam jak opisywaliście dawniej na temat tej maszynki.
-Akrapović carbon
-K&N Air filter
- kierunkowskazy LED
Nie ma co płakać nad moto tu się wyklepie to się klepnie będzie git , na blizny i obtarcia proponuje okład z młodych piersi działa cuda na wszystko . aaaa Sisi zmień dilera ,albo bierz tylko pół