Jakie macie zarowki??
- SzeFu
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Fajera SC28
- Rok produkcji: 0
Jakie macie zarowki??
Hejka
Pytanko jak w temacie!
Jakie macie zarowki: jaka moc i czy h4 czy zwykle bańki jak w maluchu i czy swieci wam sie jedno swiatlo czy oba oczywiscie chodzi o przod.
Ja u siebie mam zarowki bańki jak w starym maluchu o mocy 35/35W i swieca sie obie lampy na swiatlach mijania.
Najchetniej zrobilbym cos zeby byl tam mocniejsze h4 w ostatecznosci jakies mocniejsze te bańki tylko boje sie ze alternator nie wyrobi jak beda mocniejsze...
Jakies pomysly, idee, koncepcje, sprawdzone sposoby???
Pytanko jak w temacie!
Jakie macie zarowki: jaka moc i czy h4 czy zwykle bańki jak w maluchu i czy swieci wam sie jedno swiatlo czy oba oczywiscie chodzi o przod.
Ja u siebie mam zarowki bańki jak w starym maluchu o mocy 35/35W i swieca sie obie lampy na swiatlach mijania.
Najchetniej zrobilbym cos zeby byl tam mocniejsze h4 w ostatecznosci jakies mocniejsze te bańki tylko boje sie ze alternator nie wyrobi jak beda mocniejsze...
Bo maneta jest od tego aby krecic nia na całego - Yoghurty PTb 
- Tytus
- Administrator

- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Rok produkcji: 2009
- Kontakt:
Re: Jakie macie zarowki??
ksenonySzeFu pisze:Hejka
- SzeFu
- Motocykl: Fajera SC28
a nie pamietasz jaka moc mialy zarowki? nie miales problemow z ladowaniem jak swiecily sie dwie? bo kumpel ode mnie zalozyl nowsza lampe i jak mu sie swiecily obie zarowki to mu ladowanie siadalo(moze za mocne mial)MadPawel pisze:Ja mialem żarówki H4 i orginalnie świeciła jedna lampa mijania ale podciągłem kabelek do drugiej i mialem dwie swiecące lampy
I jeszcze jedno, nie zagracaja ci przypadkiem te lampy garazu i nie chcesz ich oddac po taniosci?
Bo maneta jest od tego aby krecic nia na całego - Yoghurty PTb 
- Marsjan
- Motocykl: CBR 1000RR
Wsadziłem do swojego fireblade'a Philips Blue Vision H7. Co prawda xenon to nie jest ale światło jest o wiele bielsze od zwykłej żarówki i lepiej oświetla drogę.
Zrobiłem zdjęcie podczas wymiany jak świeci.
http://rs260l32.rapidshare.com/files/80 ... 010958.JPG
Lampa z lewej strony (prawa lampa w motocyklu) ma wymienioną żarówkę druga jest standardowa.
Zrobiłem zdjęcie podczas wymiany jak świeci.
http://rs260l32.rapidshare.com/files/80 ... 010958.JPG
Lampa z lewej strony (prawa lampa w motocyklu) ma wymienioną żarówkę druga jest standardowa.
- MadPawel
- Motocykl: sc28/sc44
Tak zagracaja mam dwa komplety jeden kpl. moge oddac za jakies grosze.jak cos moje gg.7667554SzeFu pisze:a nie pamietasz jaka moc mialy zarowki? nie miales problemow z ladowaniem jak swiecily sie dwie? bo kumpel ode mnie zalozyl nowsza lampe i jak mu sie swiecily obie zarowki to mu ladowanie siadalo(moze za mocne mial)MadPawel pisze:Ja mialem żarówki H4 i orginalnie świeciła jedna lampa mijania ale podciągłem kabelek do drugiej i mialem dwie swiecące lampy
I jeszcze jedno, nie zagracaja ci przypadkiem te lampy garazu i nie chcesz ich oddac po taniosci?
-
cyganek
- Motocykl: honda 954
xenon
te chinskie HID xenon sa na allegro po 260zl 2 szt i juz mamy xenon
osobiscie to mialem tyle ze ja kupilem 2 kpl bo mam 3 szt zarowek tak wiec 1 szt Xenon na mijania (srodek) i2szt (lewa prawa strona)na dlugie.teraz bede mial inne rozwiazanie wkladam 3 soczewki bi-xenonowe od BMW E-46 takze nie bedzie efektu w trakcie przelaczania krotkie dlugie chwilowego braku swiatla juz nie mowiac o negatywnych skutkach na zywotnosc tego zestawu.PZDR
- Waterblade
- Motocykl: Sc33 99r