Szukam kogoś kto ma XENON HID w SC57A
- cichy
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: SC57A REPSOL
- Rok produkcji: 0
Szukam kogoś kto ma XENON HID w SC57A
Poszukuje kogoś kto ma założony HID w SC57A, chodzi mi o to gdzie ma wpakowane przetwornice, bo TYTUS zrobił opis dokładny na stronie ale w SC57B i nie wiem czy ma więcej miejsca troche pod owiewkami bo u mnie nie chcą tam się zmieścic za nic w świecie. Z góry dzięki za kontakt i pomoc 
1000 RR REPSOL
- sisi1623
- Motocykl: CBR 1000rr kosa z USA
- Rok produkcji: 2005
ja
kolego ja mam xenona w swojej sc57a a miejsce w jakim jest przetwornica to pod stelarzem a dokladnie tam gdzie sa zegary i w srodku tego stelarza jest duza luka w ktorej zamontowalem to. bo probowalem tez w miejscu z prawej srrony owiewki i nie zmiescilo mi sie a tam pod stelarzem jest super miejsce. jutro zrobie fotke to zobaczysz
- sisi1623
- Motocykl: CBR 1000rr kosa z USA
- Rok produkcji: 2005
tak
ja ma tylko jedna przetwornice duza ta zwykla i pasuje idealnie w to miejsce co ja mam zamontowane, nie ma zadnego luzu w tym miejscu. a co do wersji slim to sa 2 razy mniejsze i sa plaskie przetwornice tak wiec 2 powinnny wejsc w to miejsce i bedzie git
. a jak nie to jedna wsadz pod stelarz a druga w boczek owiewki bo te zwykle przetwornice nie mieszcza sie w zadnej ze stron owiewek
. wiem bo probowalem. 
"POLICJA "stoj bo strzelam .......... ze sprzegla hehe
-
mlyneczq77
- Motocykl: brak
- Rok produkcji: 2006