Chcę zmienić seryjną owiewkę na jakąś wyższą bo mam 190 wzrostu i seria mi kompletnie nie odpowiada.
Nie mogę znaleść dużego wyboru , to co przykuło moją uwagę to szyba PUIG :
http://moto.allegro.pl/item615368673_pu ... 04_07.html
Ktoś ma coś takiego , czy jest jakiś podobny odpowiednik??
Przednia owiewka
- jarek_HRC
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda CBR 1000 RR SC 57b
- Rok produkcji: 2007
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Rok produkcji: 2007
- Kontakt:
Jest taka firma MGG dorabiają szyby do wszystkich moto różne wzory i kolory - prawdopodobnie będzie u nich i na ten wzór szyba i myślę , że ze 100zł taniej. Ale tamte szyby niesą jakiejś kosmicznej jakości zapewne ta firmowa, którą dałeś byłaby lepszym wyborem. Jeżeli zależy Ci żeby taniej to możesz wziąć to MGG , ale nie sądzę żebyś przy moto za 25 tysi żałował stówke na szybe 
- LENAR
- Motocykl: 1000RR Repsol
- Rok produkcji: 2005
- Kontakt:
ja mam takiego Puiga i smialo moge polecic.
Byly tez dostepne na naszym rynku szyby MRA ale ta dedykowana do 1000RR mi sie nie podobala bo byla jakas kanciasta i wygladala jak buda dla psa
Kup Puiga -bedziesz zadowolony, ladnie wykonana i ladnie wyglada na moto.
Pod tym linkiem sa moje fotki na ktorych mozesz sobie porownac ksztalt seryjnej szyby i Puiga, ta druga jest troche wyzsza, ochrona przed wiatrem lepsza.
A tutaj mozesz sobie zobaczyc jak wyglada moja RR w czapce Puiga
Chcac byc sprawidliwym nalezy wspomniec tez o tym ze szyba Puig nie jest tak idealnie spasowana przy swietle pozycyjnym jak oryginalna, tworzy sie tam mala szparka
ale jest niemal niewidoczna.
pozdro
lenar
Byly tez dostepne na naszym rynku szyby MRA ale ta dedykowana do 1000RR mi sie nie podobala bo byla jakas kanciasta i wygladala jak buda dla psa
Kup Puiga -bedziesz zadowolony, ladnie wykonana i ladnie wyglada na moto.
Pod tym linkiem sa moje fotki na ktorych mozesz sobie porownac ksztalt seryjnej szyby i Puiga, ta druga jest troche wyzsza, ochrona przed wiatrem lepsza.
A tutaj mozesz sobie zobaczyc jak wyglada moja RR w czapce Puiga
Chcac byc sprawidliwym nalezy wspomniec tez o tym ze szyba Puig nie jest tak idealnie spasowana przy swietle pozycyjnym jak oryginalna, tworzy sie tam mala szparka
pozdro
lenar