co o nich myslicie?
-
mick 998
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: blade rr7, erlan -bez komentarza
- Rok produkcji: 2006
- Kontakt:
co o nich myslicie?
zastanawialem sie przez chwile jak by sie pirelli diablo strada na tylnym kole sprawowala? slyszalem ze mozna na nich nastukac kilka dobrych tysiecy. a moze ktos z was mial stycznosc ze strada? -mick998-
-
darxi19
- Motocykl: 1000 rr
- Rok produkcji: 2005
Hello
Ja mam taką oponkę na tyle no i......... bardziej turystyczna niż sportowa przy lepszym odkręceniu gazu jak nie jest na prawdę dobrze rozgrzana + rozgrzany asfalt to przyczepność słaba . Założyłem nową jeśli chodzi o ścieralność to bardzo wytrzymała zrobiłem na niej 2 tyś i jak by nie palenie to nie było by pewnie śladu . Podsumowując dobra spokojna opona do spokojnej jazdy ( średnio to pasuje do 1000RR ) .
Pozdrowionka
Ja mam taką oponkę na tyle no i......... bardziej turystyczna niż sportowa przy lepszym odkręceniu gazu jak nie jest na prawdę dobrze rozgrzana + rozgrzany asfalt to przyczepność słaba . Założyłem nową jeśli chodzi o ścieralność to bardzo wytrzymała zrobiłem na niej 2 tyś i jak by nie palenie to nie było by pewnie śladu . Podsumowując dobra spokojna opona do spokojnej jazdy ( średnio to pasuje do 1000RR ) .
Pozdrowionka
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Rok produkcji: 2007
- Kontakt:
- jarow
- Motocykl: sc57a
- Rok produkcji: 2005
zależy ile chcesz zrobić na oponie, jak dużo to strada jak mniej a poszaleć i mieć pewność siebie na winklach to wybierz bardziej sportową jak np. pirelli corsa lub dunlop sportmax albo michelin sport one dają przebiegi w granicach 6 tkm. Lub jesli szukasz innych opinii poszperaj na forum, było duzo juz tematów o oponkach!
-
goOly19
- Staly Bywalec

- Motocykl: r1, drz 400
- Rok produkcji: 0
na kazdej oponie zrobilem 7-8 tys mialem qualifiera oraz 3 razy supercorsy... 6 tys kazda guma zrobi, no chyba ze ktos jezdzi od swiatel do swiatel co dla mnie glupota. No albo chce palic kapcia to wtedy moze i nie wytrzyma 2 tys. takze 6 zrobisz na wszystkiego rodzaju oponie a jesli rzeczywiscie bedzie to turystyka to mysle ze do 10 dało by rade dojechac. Ja bede wlasnie zmieniał opony na wakacjach na jakies turystyka ( do jazdy na wprost ) ajak ktos tam nie wierzy ze na 2ct zrobi sie 7 tys to moge sie zalozyc
sisi to jest gość