PROBLEM Z FILREM
-
crazyduck
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
PROBLEM Z FILREM
Witam mam problem z filtrm kupilem okazyjnie K&N wlozylem do franka ja mu w gaz a on sie dlawi dodam,ze filtr byl suchy i jest nadal nie byl nasaczony olejem,moto niechcialo jezdzic dlawilo sie
,ustawilem gazniki nowe dawki paliwa i lipa ale gdy wlozylem stary filtr kosmos
czy przyczyna dlawienia moze byc zbyt duza przepustowoscia filtra?,czy nasoczenie go olejem zalatwi sprawe?czy potrzebne sa innne ustawienia?pozdrawiam
Czy jest ktos na tym forum kto napisze mi jak ustawic gazniki by moto dobrze chodzilo a mianowicie:jak krece na wysokich obrotach na chwile odpuszcze gaz i jak ponownie go dodam to jest chwilowe przydlawienie i to nie daje mi spokoju co moze byc tego przyczyna?
dodam ze zawory dobrze ustawione,sroby skladu mieszanki sa wykrecone o 2 obroty tak jak jest napisane w serwisowce mam przelotowy komin i k&n czy wyjsciem z tej sytuacji sa dynojet?Prosze o pomoc
[ Dodano: Nie Kwi 19, 2009 8:10 pm ]
nikt nie potrafi pomoc?
[ Dodano: Nie Kwi 19, 2009 8:10 pm ]
nikt nie potrafi pomoc?
-
fuli
- Motocykl: cbr 954rr
- Rok produkcji: 2003
Czy filtr K&N mozna tym nasaczyc ? http://moto.allegro.pl/item606354572_mo ... etrza.html ?? czy polecacie cos innego ? i w jakiej ilosci ? ile tego uzyc ?
- mikan
- Motocykl: 954 RR
- Rok produkcji: 2003
jeszcze pytanko, warto jest pakowac takiego k&n czy tam pipercrossa jak niezamierzam dalej nic pokdrecac? mam tylko tytanowy wydech leovince. wiadomo ze jesli cos tam polepsza rzeczywiscie to skusilbym sie ale jesli to taka sama bajka jak w seri furach pokowane stozki to nie wiem. pytam od zdanie czy warto poprostu, zbiera sie wtedy lepiej w jakims zakresie obrotow czy jak ?