Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hej wszystkim, jakiś miesiąc temu nabyłem piękną starą sc28, stan po prostu perfekt przebieg 60tys i tak utrzymana !!!. Przesiadłem się z cbr 1000f dual ze względu na zbyt dużą wagę. Sprzęt doinwestowałem, pełen serwis plus dodatki takie jak carbon nadkole, tłumik i naładkę na pólkę, tuning klamki z aluminium cnc, oraz nakładkę na siedzenie pasazera. w planach jest jeszcze lampa tylna led,i kierunki led i sportowe krótkie klamki, nie zabraknie bixenona 6000k. Ciesze się bardzo ! ponieważ szukałem tego malowania około 3lat od czasu kiedy rozbita została identyczna sztuka którą posiadałem tylko 2 miesiące
Elegancka maszyna, wyglada naprawde zdrowo. Juz ich coraz mniej zostało, a tym bardziej z pierwszego roku produkcji i w takim stanie - owiewki sa oryginalne, lepione , malowane ? czy fabryka ?.
Osobiscie za bardzo bym jej nie przerabiał, za kilka lat wiecej bedzie warta bez dodatkowych ksenonow i innych chinskich dodatkow - no ale to tylko moje zdanie.... kazdy robi jak uwaza.
Rowniez czaje sie na pierwszego fajera, ale bardziej do postawienia w garazu i jakis malych wypadow niz do normalnego latania - do tego zostanie sc33.
PS. Mozesz zdradzic ile wycelowałes za ta maszyne i gdzie ja trafiłeś ? jesli to nie sekret oczywiscie....
Faktycznie, piekna ,Ja ostatnio upolowalem swoje sc33 w malowaniu Repsola egh nie moge sie napatrzył na nia, a z przerabianien to ciezko bo każdego kusi, jakbym miał kasy na dwa to inna sprawa:)
owieweczki wszystkie w oryginale łącznie z nalepkami to był główny wyznacznik przy kupnie. Może faktycznie zrezygnuje z tych xenonów bo to wymaga cięcia instalacji wiec racja. Ale takie rzeczy jak manetki to nie ma problemu zeby wrocić z czasem do oryginału. a dałem 1500euro czyli jakieś 6tys złotych plus zarejestrowanie 500zł, serwis około 1000zł i dodatki wiec całość wyszła gdzieś w granicach 7500, no niestety ale za porządnego Fajera trzeba niestety zapłacić liczyłem się z tym. sprowadzona jest z Niemiec spod Hamburga gdzie mam znajomego.
Za taki stan i rocznik to wedlug mnie nie jest duzo. W Niemcownii zazwyczaj chodza drozej - tez tam szukam, ale jak narazie bezowocnie ....
Te maszyny obecnie nabieraja na wartosci a nie traca, a za rok, dwa bedziesz mogl na zabytek zarejestrowac Dbaj o sprzet a jak bedziesz chcial sprzedac daj znac.....