Sklepy w USA które wysyłają do Polski?
-
zbir
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: sc50
- Rok produkcji: 0
Sklepy w USA które wysyłają do Polski?
Witam, znacie może jakies sklepy internetowe z cześciami do Hondy które wysyłają do Polski? Noż mi sie w kieszeni otwiera jak mam coś kupić w ASO, uszczelniacze które tu kosztują 83 zł tam kosztują 15$ :evil: :evil:
-
goOly19
- Staly Bywalec

- Motocykl: r1, drz 400
- Rok produkcji: 0
no bez przesady zeby przy takich sumach sciagac cos z USA:D haha mam kumpla celnika w wawie i mowil ze przy niskim dolarze to tygodniowo odprawiali kolo 2 motocykli glownie harleye nowe. No i wlasnie z tym cłem to jest tak ze poprostu ktora im paczka pasuje to ja sprawdzaja i narzucaja cło jesli trzeba ...
- RudiszRR
- Motocykl: 1000 RR HRC
- Rok produkcji: 2007
- Kontakt:
Jak jest odp oznakowana paczka to nie narzuca cla. Oczywiscie nei mowie tu o moto czy aucie.
A co do kont bankowych to akurat moj kumpel nie ma w Pl. Ale nawet jakby mial to co mu ze zlotowek w stanach jak za wybranie tego z bankomatu bank mu policzy za to ze wybiera za granica i za przewalutowanie wiec tak czy siak jakas kwote za to pasuje mu odpalic. ogolnie przy tak niskich kwotach nie ma co nawet myslec o ciagnieciu z USA. Co innego jak zamawialem zawieche do swojego czy modul to zaoszczedzilem w cholere.
A co do kont bankowych to akurat moj kumpel nie ma w Pl. Ale nawet jakby mial to co mu ze zlotowek w stanach jak za wybranie tego z bankomatu bank mu policzy za to ze wybiera za granica i za przewalutowanie wiec tak czy siak jakas kwote za to pasuje mu odpalic. ogolnie przy tak niskich kwotach nie ma co nawet myslec o ciagnieciu z USA. Co innego jak zamawialem zawieche do swojego czy modul to zaoszczedzilem w cholere.
- blazej33
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC57a
- Rok produkcji: 2004
- Kontakt:
Chodziłem 3 tyg temu po sklepach moto w NY i zapewniam, że przy kursie 3 zł za $ i znacznym wzroście cen za wielką wodą, to lepiej szukać w EU. Nie mówie oczywiście o Ebay.
Tyle że jak zamawiasz coś droższego, to robisz paczkę ubezpieczoną z deklarowaną wartością, a takie idą przez cło prawie zawsze i koszt samej paczki około 35$.
Tyle że jak zamawiasz coś droższego, to robisz paczkę ubezpieczoną z deklarowaną wartością, a takie idą przez cło prawie zawsze i koszt samej paczki około 35$.