Problem z Amorem tył.
-
poisonthewell
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 900rr sc33
- Rok produkcji: 0
Problem z Amorem tył.
Witam jestem tu nowy i odrazu z problemem i to nielada
Mianowicie mój amorek tylni w sc33 niema poprostu tłumiena w pierwzej fazie skoku, na niewielkich wybojach odbija i tłucze sie jak CENZURA. Jesli jedzie druga osoba z tyłu jest juz lepiej poniewaz jesli wcisne mocniej to juz powoli wraca. Teraz przechodze do istoty problemu jakim jest wymiana oleju bądz tez jego uzupełnienie, jak rozebrac,na co uważac itd itp wszelkie wskazówki mile widziane.
Born to rider, rider to die!!!
- Tylik
- Motocykl: Bmw S1000 RR
- Rok produkcji: 2010
Wpierw to sprawdź ustawienie twardości sprężyny (masz 7 kliknięć) z czego 3 jest standardowe, a 6 i 7 jest do trasy z ciężkim bagażem.
Wiem coś o tym bo miałem podobnie przy kupnie moto i okazało się że miałem twardość ustawioną na 6 kliknięcie
Jeżeli to nie pomoże to będzie trzeba się pobawić śrubokrętem w tłumienie i odbijanie amora tylnego..
Posiadasz klucz do ustawiania twardości sprężyny w kluczach serwisowych które są w schowku ?
Wiem coś o tym bo miałem podobnie przy kupnie moto i okazało się że miałem twardość ustawioną na 6 kliknięcie
Posiadasz klucz do ustawiania twardości sprężyny w kluczach serwisowych które są w schowku ?
-
poisonthewell
- Motocykl: 900rr sc33
- MasterLuke
- Motocykl: SC 33 Streetfighter
- Rok produkcji: 1997
- kakanogaja
- Motocykl: sc33 cbr rr