Witam kolegów serdecznie. Na wstępie chciałem się przywitać i wyjaśnić powód mojej obecności. Od czasu gdy w mojej głowie pojawiła się myśl o zmianie motocykla mój wybór padł na dwa sprzęty Gixa 1000 k6 lub cbr 1000 2005-6 rok. Po przewaleniu ton materiałów na placu boju pozostała cbr-ka. To w kwestii wyjaśnienia.
A moja prośba polega na pomocy w ocenie (tylko wizualnej - ze zdjeć) motocykla.
Poniżej podaje link do strony z ogłoszeniem. Być może ktoś oglądał, zna człowieka który sprzedaje, dopatrzy się jakichś nieprawidłowości.... będę wdzięczny za każdą sugestie i podpowiedź.
http://motorex-gniezno.otomoto.pl/honda ... 09433.html
Do oceny - Gniezno
-
kizior czoher
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
-
wszymon
- Motocykl: SC59
- Rok produkcji: 2008
na początek zacznijmy od tego że to jest malowanie 2004 a nie 2005
[ Dodano: Wto Lip 16, 2013 11:49 am ]
nalepki też są nieoryginalne różnią się detalami a więc malowana i to w całości tył prawy i bok na pewno, zdjęcia są kiepskie więc reszty nie widać ale bezwypadkowy to on nie jest
[ Dodano: Wto Lip 16, 2013 11:55 am ]
lewy tył nalepka też made in podróbka, tyle na szybko ze zdjęć
[ Dodano: Wto Lip 16, 2013 11:49 am ]
nalepki też są nieoryginalne różnią się detalami a więc malowana i to w całości tył prawy i bok na pewno, zdjęcia są kiepskie więc reszty nie widać ale bezwypadkowy to on nie jest
[ Dodano: Wto Lip 16, 2013 11:55 am ]
lewy tył nalepka też made in podróbka, tyle na szybko ze zdjęć
-
kizior czoher
- Motocykl:
Koledzy bardzo dziękuje. Jak zadzwoniłem to niby igiełka, że aż szkoda sprzedawać a po wymienieniu kilku waszych uwag sam stwierdził, że on tam nie wie bo motocykl sprowadził i nie zna jego historii. Przypadkowo wygadał się tylko że siinik był wyjmowany
bo śruby były wykręcane na tyle po chłopsku że rama jest porysowana.