Zgubiłem ostatnio 2 śruby mocujące przewody do zacisków hamulcowych. Cebrę odstawiłem na warsztat m.in. w celu odpowietrzenia przedniego hebla , gdyż nie mogłem się z tym uporać.A'la mechanik miał znaleźć takowe śruby w swoich gratach , jednak poszukiwania podobno zakończyły się niepowodzeniem , więc zamówił owe śruby (bez mojej zgody) za calutkie 60zł. Niby szpec posiada paragon , ale może być lewy. Możliwe że jedna taka śruba kosztuję około 30zł? Jak konkretnie nazywają sie te śruby , gdyż nie mogę znaleźć zamienników w necie...? Temat może wydawać się banalny , ale wolę się upewnić
Śruba mocująca przewód do zacisku.Pytanie.
-
Norbi
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: F3 stunt
Śruba mocująca przewód do zacisku.Pytanie.
Witam.
Zgubiłem ostatnio 2 śruby mocujące przewody do zacisków hamulcowych. Cebrę odstawiłem na warsztat m.in. w celu odpowietrzenia przedniego hebla , gdyż nie mogłem się z tym uporać.A'la mechanik miał znaleźć takowe śruby w swoich gratach , jednak poszukiwania podobno zakończyły się niepowodzeniem , więc zamówił owe śruby (bez mojej zgody) za calutkie 60zł. Niby szpec posiada paragon , ale może być lewy. Możliwe że jedna taka śruba kosztuję około 30zł? Jak konkretnie nazywają sie te śruby , gdyż nie mogę znaleźć zamienników w necie...? Temat może wydawać się banalny , ale wolę się upewnić
Z góry dzieks za odp. Pozdro 
-
wiertło
- Staly Bywalec

- Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
- Rok produkcji: 2005
- Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)
Re: Śruba mocująca przewód do zacisku.Pytanie.
tyle moga kosztowaćNorbi pisze:Witam.
Zgubiłem ostatnio 2 śruby mocujące przewody do zacisków hamulcowych. Cebrę odstawiłem na warsztat m.in. w celu odpowietrzenia przedniego hebla , gdyż nie mogłem się z tym uporać.A'la mechanik miał znaleźć takowe śruby w swoich gratach , jednak poszukiwania podobno zakończyły się niepowodzeniem , więc zamówił owe śruby (bez mojej zgody) za calutkie 60zł. Niby szpec posiada paragon , ale może być lewy. Możliwe że jedna taka śruba kosztuję około 30zł? Jak konkretnie nazywają sie te śruby , gdyż nie mogę znaleźć zamienników w necie...? Temat może wydawać się banalny , ale wolę się upewnićZ góry dzieks za odp. Pozdro
http://allegro.pl/goodridge-sruba-przew ... 49429.html
- Ci użytkownicy podziękowali wiertło za ten post:
- Anonymous
Oddam nerkę za cbr :)
Słyszałem o różnych przypadkach. Wiem , może trochę przesadziłem , ale zaufania akurat do tego konkretnego gościa nie mam , a w mojej okolicy nie ma nikogo godnego zaufania w temacie bike'ów...tomekn pisze:kto by podrabiał paragon, żeby skroić na dwie śrubki?
trochę więcej zaufania do drugiej osoby a mniej mierzenia swoją miarą
W takim razie już wszystko wiem. Dzieki za odp