wymiana swiec sc59
-
Nils
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
wymiana swiec sc59
Panowie co ile km wymieniacie swiece w sc59? ewentualnie jakie preferencje odnosnie swiec?
Ja kupiłem do swojej świece Irydowe NGK ale jak zobaczyłem ile trzeba rozbierać by się do nich dostać to zwątpiłem
udało mi się wyciągnąć jedną bo tylko do niej miałem jako tako dostęp to tragedii nie było ale z tym 50 tys to bym się tak nie rozpędzał i zmienię je dużo wcześniej tzn serwis HONDY
wole zapłacić pare złotych niż demontować pół motocykla.
- Speed Devil
- Motocykl:
Zdemontować nakładkę na bak, odchylić sam bak wypiąć masę przewodów i kostek potem zdemontować listwę wtryskową osłonę filtra powietrza sam filtr i dopiero widać cewki do których dostęp nie jest łatwy a do dwóch po bokach niemożliwy bo zachodzą na nie Air Boxy które trzeba chyba demontować razem z bocznymi owiewkami wolał bym raczej nie bawić się w odginanie znając moje zdolności manualne zaraz coś bym połamał
jak dla mnie to za dużo zabawy więc odpuściłem i zmieniłem tylko sam filtr powietrza 
Mi w serwisie powiedzieli, że wymiana świec jest co 24 000km - właśnie zmieniłem, patrząc na stan wyciągniętych to długo by już nie podziałałyWujek pisze:Ja kupiłem do swojej świece Irydowe NGK ale jak zobaczyłem ile trzeba rozbierać by się do nich dostać to zwątpiłemudało mi się wyciągnąć jedną bo tylko do niej miałem jako tako dostęp to tragedii nie było ale z tym 50 tys to bym się tak nie rozpędzał i zmienię je dużo wcześniej tzn serwis HONDY
wole zapłacić pare złotych niż demontować pół motocykla.