tak długo oczekiwany po 5 miesięcach sezon 2013 chyba nikogo nie rozczarował zwłaszcza że w tym sezonie były ciekawe zmany zwłaszcza że Rossi przeszedł do yamahy no i niesamowity marqez w hondzie i ich wczorajsza walka trzymala mnie w nerwach czy obydwoje dojada.coś pieknego, Również same kwalifikacje z podziałem na Q1 i Q2 to dobry pomysł ze względu na mocniejszych i slabszych.
Sezon 2013 zapowiada sie na najciekawszy od kilku lat bo jest walka od poczatku do końca .
Postawiono nową wersję forum i stronę na nowym serwerze, proszę testowac i zgłaszać problemy 
viewtopic.php?p=143542#p143542
viewtopic.php?p=143542#p143542
motogp 2013
- RobKlim
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: było SC 57 B jest GIX 1000
- Rok produkcji: 2008
-
emzeta
- Motocykl: kawasaki zx 10r
- Rok produkcji: 2006
rossi
Pazury mam obgryzione,piekny wyscig:)caly czas wierzylem w powrot Rossiego:)gdyby nie blad na poczatku moglo by byc pierwsze miejsce,dolaczam sie do postu kolegi,moto gp 2013 bedzie niesamowite:)pozdr
- Tytus
- Administrator

- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL C-ABS
- Rok produkcji: 2009
- Samochód: TYPE-R
Re: rossi
chyba zartujesz ?emzeta pisze:Pazury mam obgryzione,piekny wyscig:)caly czas wierzylem w powrot Rossiego:)gdyby nie blad na poczatku moglo by byc pierwsze miejsce)pozdr
Marqueza obserwowalem od 125ccm i robil juz tam mega wrazenie wiec to tylko formalnosc kiedy zaczenie wygrywac - licze ze w Austin wygra (na testach byl o wiele szybszy od wszystkich)
-
Laki
- Motocykl: 1000rr
- Rok produkcji: 2004
Ja obstawiam, że Rossi w tym sezonie nie raz objedzie Lorka. Nie mówię, że zdobędzie mistrza bo to są wyścigi i tutaj niczego nie można przewidzieć. Jedno jest pewne po ostatnich testach w Austin Yamaha będzie miała ciężko wygrać z Hondami w nadchodzącej rundzie. Pewne jest, również, że Rossi na M1 = walka łokieć w łokieć do samego końca. Cała nadzieja Marquezie bo też jest mega zadzior z niego!