Postawiono nową wersję forum i stronę na nowym serwerze, proszę testowac i zgłaszać problemy ;)
viewtopic.php?p=143542#p143542

motogp 2013

Miejsce w którym znajdziesz wszystko o sporcie motocyklowym: motogp, sbk, wmmp...
Awatar użytkownika
RobKlim
https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
Motocykl: było SC 57 B jest GIX 1000
Rok produkcji: 2008

motogp 2013

Post autor: RobKlim »

tak długo oczekiwany po 5 miesięcach sezon 2013 chyba nikogo nie rozczarował zwłaszcza że w tym sezonie były ciekawe zmany zwłaszcza że Rossi przeszedł do yamahy no i niesamowity marqez w hondzie i ich wczorajsza walka trzymala mnie w nerwach czy obydwoje dojada.coś pieknego, Również same kwalifikacje z podziałem na Q1 i Q2 to dobry pomysł ze względu na mocniejszych i slabszych.
Sezon 2013 zapowiada sie na najciekawszy od kilku lat bo jest walka od poczatku do końca .
emzeta
Motocykl: kawasaki zx 10r
Rok produkcji: 2006

rossi

Post autor: emzeta »

Pazury mam obgryzione,piekny wyscig:)caly czas wierzylem w powrot Rossiego:)gdyby nie blad na poczatku moglo by byc pierwsze miejsce,dolaczam sie do postu kolegi,moto gp 2013 bedzie niesamowite:)pozdr
Awatar użytkownika
blazej33
Staly Bywalec
Staly Bywalec
Motocykl: SC57a
Rok produkcji: 2004

Post autor: blazej33 »

Ja trzymam kciuki za Marquez-a, myślę, że sporo zamiesza w stawce :dance:
Awatar użytkownika
redjac
Motocykl: cbr954, Husky Te 610 SM ;)
Rok produkcji: 2002

Post autor: redjac »

Marquez jest wielkim talentem tego sportu..młody wiek pierwszy wyścig i od razu pudło..Wielkie brawa..Mam nadzieje że nie stracimy go jak Rossiego...
Awatar użytkownika
MaciekM
Motocykl: 954 RR
Rok produkcji: 2003

Post autor: MaciekM »

redjac pisze:Mam nadzieje że nie stracimy go jak Rossiego...
Co przez to rozumiesz?

Wyścig fajny, Lorek bezkonkurencyjny, Rossi pokazał że jednak umie jeździć, no i Marquez mnie zadziwił. Miejmy nadzieje że Crutchlow będzie na stałe w czołówce:)
Awatar użytkownika
Tytus
Administrator
Administrator
Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL C-ABS
Rok produkcji: 2009
Samochód: TYPE-R

Re: rossi

Post autor: Tytus »

emzeta pisze:Pazury mam obgryzione,piekny wyscig:)caly czas wierzylem w powrot Rossiego:)gdyby nie blad na poczatku moglo by byc pierwsze miejsce)pozdr
chyba zartujesz ? :P Rossiemu brakuje duzo do tempa Lorenzo, i watpie by przez najblizsze wyscigi (jezeli wogole) dorowna mu tempem... Lorenzo to juz nie leszcz jak kilka lat temu kiedy Rossi rzadzil i dzielil a juz wtedy mial z nim problemy i czasami przegrywal (slynna scianka w boxie na zyczenie "mistrza") Licze na to ze Lorek wybije mi z glowy nastepnego majstra i go "zniszczy" psychicznie na torze jak on kiedys Giberau, Biaggiego itd

Marqueza obserwowalem od 125ccm i robil juz tam mega wrazenie wiec to tylko formalnosc kiedy zaczenie wygrywac - licze ze w Austin wygra (na testach byl o wiele szybszy od wszystkich) :D ;) Dobrze ze pojawil sie w miejsce Stonera bo bym ni emial komu kibicowac od tego sezonu! Go Honda Go!!! :D
Laki
Motocykl: 1000rr
Rok produkcji: 2004

Post autor: Laki »

Ja obstawiam, że Rossi w tym sezonie nie raz objedzie Lorka. Nie mówię, że zdobędzie mistrza bo to są wyścigi i tutaj niczego nie można przewidzieć. Jedno jest pewne po ostatnich testach w Austin Yamaha będzie miała ciężko wygrać z Hondami w nadchodzącej rundzie. Pewne jest, również, że Rossi na M1 = walka łokieć w łokieć do samego końca. Cała nadzieja Marquezie bo też jest mega zadzior z niego!
Awatar użytkownika
VIP
Motocykl:

Post autor: VIP »

Jedno jest pewne...sezon mamy na bank zapewniony bardzo ciekawy i emocjonujący. Przynajmniej browar podczas oglądania będzie smakował jak nigdy. :brawo:
Awatar użytkownika
redjac
Motocykl: cbr954, Husky Te 610 SM ;)
Rok produkcji: 2002

Post autor: redjac »

MaciekM pisze:
redjac pisze:Mam nadzieje że nie stracimy go jak Rossiego...
Co przez to rozumiesz?

że nie zmieni stajni na jakieś yamakashi :) nie będzie szukał wyzwań, a pozostanie z hondą...
Awatar użytkownika
RobKlim
Motocykl: było SC 57 B jest GIX 1000
Rok produkcji: 2008

Post autor: RobKlim »

Ale nie oszukujmy sie oni nie scigają się z zamiłowania do marki motocykli tylko dla dużej kasy, i żeby menedżer Lorenca bardziej się postarał to dziś był by kierowcą HONDY.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sport”