Postawiono nową wersję forum i stronę na nowym serwerze, proszę testowac i zgłaszać problemy ;)
viewtopic.php?p=143542#p143542

KSW 22

Miejsce w którym znajdziesz wszystko o sporcie motocyklowym: motogp, sbk, wmmp...
Awatar użytkownika
majster
https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
Motocykl:

KSW 22

Post autor: majster »

I jak ludziska podobała sie wczorajsza gala ksw 22? która walka najlepsza? jak dla mnie w walce wieczoru piękna spisał sie jan błachowicz, najlepszy nokaut dał rafał moks, a najlepsze wejscie oczywiscie paweł nastula i peja, a niestety najwieksze rozczarowanie to przgrana strusa :placze:
Załączniki
KSW22_B11.jpg
...niema boga jest motór...
Skucior
Motocykl: Honda CBR929 FireBlade
Rok produkcji: 2000

Post autor: Skucior »

Gala spoko, walki dobre. Miłe zaskoczenie walką Pawła Nastuli. Noo ale Moks nie wygrał przez nokaut a przed poddanie :P Najlepszy nokaut pokazał Anzor, ładnie gościa poskładał tym strzałem, ta dobitka na macie już w sumie nie była potrzebna. Jan Błachowicz spoko, aczkolwiek myślałem że będzie bardziej dążył do zakończenia walki przed czasem. Całkiem dobra też walka Karola Bedorfa :)
Awatar użytkownika
majster
Motocykl:

Post autor: majster »

racja, źle to sformułowałem, chodziło mi o najlepsze zakończenie walki przed czasem:) co walka to lepsze widowisko :clap:
...niema boga jest motór...
Awatar użytkownika
stashekcn
Motocykl: SC-57
Rok produkcji: 2004

Post autor: stashekcn »

Jasiu mistrz, ziomek z Cieszyna
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sport”