opony michelin pilot road 3 czy pirelli angel st
-
dawcaa13
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: sc50 954
- Rok produkcji: 2003
opony michelin pilot road 3 czy pirelli angel st
Witam wszystkich mam taki problem z doborem opon i chcialbym zeby ktos sie wypowiedzial jak moze i kto na nich jezdzil a konkretnie mam do wyboru Michelin Pilot Road 3 albo Pirelli Angel ST i oba komplety sa z 2012 roku bo zalezy mi na swiezej oponie nie lezakowanej i koszt praktycznie ten sam 1100 zl , prosil bym o szczere opinie uzytkownikow tych oponek , z gory dziekuje i Pozdrawiam wszystkich 
- stashekcn
- Motocykl: SC-57
- Rok produkcji: 2004
Miałem kiedyś Angele ST w CBR 600. Fajna opona, troszke trzeba było pojeździć żeby sie nagrzała, ale trzymała potem juz bardzo dobrze. Długa żywotność, podczas deszczu bardzo daje rade. Jezdziłem na michelinkach road kolegi i wydaje mi sie ze pirelli lepszy feedback miały. Ale widze ze masz cbr 954, a do takiego moto to by juz wypadało dać michelin 2ct, pirelli diablo albo dunlopy qualifier II lub d111. Zależy jak jeździsz, ja mam qualifier II juz w 3-cim motocyklu, ktore tez mnie wyszły 1100zł. Zdarłem juz 4 zestawy i jestem bardzo zadowolony.
-
Kubcyś
- Motocykl: GSXR 1000
- Rok produkcji: 0
dawcaa13, jeżeli lubisz ostrzej polatać po winklach, to w tej kasie osobiście wolałbym Bridgestone S20 lub nowość na rynku, czyli Michały Pilot Power 3. Ostatnio kumpel dzwonił do jakiegoś handlarza z allegro i cena za komplet (120/70 i 190/55) S20 lub PP3 była identyczna, czyli 1050zł.
Natomiast jak zależy Ci na dużym przebiegu to pomyśl nad Aniołami.
Natomiast jak zależy Ci na dużym przebiegu to pomyśl nad Aniołami.