witam problem podczas hamowania
- bodzenty
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: cbr 929rr
- Rok produkcji: 2001
witam problem podczas hamowania
witam moj poblem polega natym ze podczas hamowania zaczy mi siepac przodem im bardziej wciskam klame tym jest gozej tarcze paczylem ok i kolo tez w pozadku luzu niema na glowce tylko slychac lozyska w kole czy to moze byc to czy co ninnego
- bodzenty
- Motocykl: cbr 929rr
- Rok produkcji: 2001
przy malej predkosci tego niezauwazylem raczej przy wiekszej jak hamuje motrku niemam moze dlugo alczesniej mi sie takie zeczy niedzialy dzien wczesniej jezdzilem i bylo ok a na drugi dzien wsiadlem na moto i po krotkiej przejazce to zauwazylem sprobuje zmienic lozyska bo troszke chucza ale niewiem czy cos to da
- fabiq
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 0
- Kontakt:
jesli to z dnia na dzien to moze luknij czy czasem ciezarki od wywazania kola ci gdzies nie wsiakly, moze jakis menel zbieral olow i ci CENZURA
takie rzeczy jak lopotanie kiery czy cos to nie wychodzi z dnia na dzien, przewaznie jest coraz gorzej ale stopniowo, no chyba ze szpeja dopiero kupiles wiec skad mozesz wiedziec jak jezdzic powinien, po czasie wylaza jakies CENZURA
takie rzeczy jak lopotanie kiery czy cos to nie wychodzi z dnia na dzien, przewaznie jest coraz gorzej ale stopniowo, no chyba ze szpeja dopiero kupiles wiec skad mozesz wiedziec jak jezdzic powinien, po czasie wylaza jakies CENZURA
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte 
-
karols007
- Motocykl: 929rr
- Rok produkcji: 0
Poszperaj, sprawdz jaka grubosc ma nowa tarcza i jaka jest minimalna grubosc zdatna do jazdy.Moze ktos przesadzil z toczeniem albo przetoczyl juz dobrze zjezdzone tarcze.Jak tarcze sa za cienkie to przy naprawde ostrym zgrzaniu mogly sie lekko wypaczyc i trzesie kiera.Nie wiadomo co za model dlubal wczesniej przy tym moto.pozdr