Crash Pady SC33
-
Luki213
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: HONDA CBR 900RR SC33 '98
- Rok produkcji: 0
Fabiq Ty wez zaloz temat z crash padami i napewno ktos jeszcze bedzie chcial!!! Osobiscie chcialbym zeby crash byl koloru czarnego bo bialy to jakbym swieczke wcisnal
i wrzuc foty takiego zestawiku gotowego z mocowaniem. A jeszcze jedno Fabiq one musza byc takie dlugie??? Chce jak najlepiej ochronic moto ale nie chce tez miec za dlugich badyli, dlugosc wystarczajaca do osloniecia motocykla. A jakbys mial za 80zl to ja bym sie pisal na to i napewno nie tylko ja 
- androb
- Motocykl: CBR 900RR SC33
dyrmaz pisze:kur....a! wszystkie crash pady o kant dupy rozbic, po co mi crash pad jak i tak dekiel alternatora mam rozwalony!!! do dupy z takim crasch padem. Klatka musi byc -fajer ma to d osiebie ze te dekle tak wystaja! i crash pady nawet 14 cm nic nie dają.
Witam. Ja w swoim bladym mam tak sprytnie zamocowane crash pady ze nie wystają zbyt mocno nie mam powywiercanych zadnych dziur w owiewkach , a po ostatnim szlifie crash zrobił sie krótszy około 1,5 cm, plastiki całe (kilka drobnych rysek ,prawdopodobnie jakies kamienie sie dostaly w ostatniej fazie szlifu jak juz crash był krótszy) dekiel jak najbardziej cały i zdrowy, czyli crash pady u mnie zdały test w 100%.
Postaram sie zrobic fotki jak to u mnie wygląda. Pozdrawiam.
- androb
- Motocykl: CBR 900RR SC33
Dokładnie tak. A przy glebie dało rade, mam juz foty tylko nie wiem jak dodac.Tylik pisze:Nie wiem czy dobrze myśle ale czy masz założone crashe w tych otworach przy pokrywie zaworów nad kolektorami ?bo już taki nawet patent widziałem na motobajzlu żeby nie wiercić owiewek ale nie wiem czy by to wogóle dało rade przy glebie..