Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja masz papier to nic nie zrobisz wymieniasz na nowy. A jak masz K&N to zalezy gdzie jezdzisz itp jakie drogi musisz pilnowac kupujesz zestaw K&N do czyszczenie i smarowania myjesz pod ciepla woda delikatnie suszysz smarujesz i ogien
Dzisiaj już mi się nie chce zdejmować baku żeby zobaczyć co tam mam włożone bo moto mam od nie dawna i nawet nie wiem jaki mam wkład w filtrze jak papier to kupie nowy a jak jest k&n to zestaw do czyszczenia i ogień:)
jak jest papier to kup sobie K&N bedziesz tylko pral go a tak to musisz co rok zmieniac w zaleznosci jak jezdzisz i ile km robisz
ps. a tak to fajny moto f4 ja latalem na f4i bardzo zadowolony bylem dobry moto
Jak na razie nie na że kam na honde po przesiadce ze 125 na 600 to jest czuć moc i mam nadzieje że mnie nie zawiedzie I uważam że to był dobry wybór cbr 600 f4
[ Dodano: Wto Cze 07, 2011 8:44 pm ]
Zdjąłem dzisiaj bak i zajrzałem do filtra powietrza i włożony jest wkład filtra hondowski i był cały zasyfiony i muszę zrobić tak jak mówiłeś " wiertło" kupić wkład k&n i bedzie ogień