NA PSA UROK CZYLI KOLIZJA Z PSEM :(
- marcinkus
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 1000 RR sc57B. Nareszcie :)
- Rok produkcji: 2006
-
lipa27
- Motocykl: honda cbr
- Rok produkcji: 2008
jeszcze trzeba psa przesluchac jak to bylo.w koncu to glowny swiadek wydarzenia.i jak by nie bylo odjechales z miejsca wypadku i nie zainteresowales sie poszkodowanym.dobrze ze pies nie zdechl a wlasciciel nie ma grubych pieniedzy bo bys mial przechlapane.
jedno serce jedno zycie fireblade ponad zycie
- adipaw
- Motocykl: aprilia sl falco 1000/ yamaha xt600
- Rok produkcji: 2001
Coś drgnęło w temacie.
Mam wycenę oczywiście zaniżoną! Policzyli mi tylko jedną tarczę i zaniżyli koszt wymiany i badania zbieżności. Już się odwołałem i czekam na odpowiedź.
Trochę faktów:
WYCENA WYGLĄDA NA ZASADZIE OBLICZENIA WARTOŚCI USZKODZONYCH CZĘŚCI PO POMNIEJSZENIU ICH O ZUŻYCIE (POJ. POWYŻEJ 8 LAT ODEJMUJE SIĘ 50%) I DOLICZENIE ROBOCIZNY ZA WYMIANĘ.
cd nastąpi jak dostanę odpowiedź na odwołanie.
Mam wycenę oczywiście zaniżoną! Policzyli mi tylko jedną tarczę i zaniżyli koszt wymiany i badania zbieżności. Już się odwołałem i czekam na odpowiedź.
Trochę faktów:
WYCENA WYGLĄDA NA ZASADZIE OBLICZENIA WARTOŚCI USZKODZONYCH CZĘŚCI PO POMNIEJSZENIU ICH O ZUŻYCIE (POJ. POWYŻEJ 8 LAT ODEJMUJE SIĘ 50%) I DOLICZENIE ROBOCIZNY ZA WYMIANĘ.
-
Rossavu
- Motocykl: szybki
- Rok produkcji: 95
Przeciez motocykl moze miec nawet 15 lat ale tarcze mozesz miec np roczne, praktycznie nie zuzyte.adipaw pisze:Coś drgnęło w temacie.
Trochę faktów:
Someday, somehow my bike will beat me
- adipaw
- Motocykl: aprilia sl falco 1000/ yamaha xt600
- Rok produkcji: 2001
mogę wymienić części na nowe na fakturę i dostanę 100% zwrot a jak płacą gotówkę to tak jak wyżej pisałem.
[ Dodano: Pią Wrz 10, 2010 9:53 am ]
KASA WYPŁACONA! na razie zgodnie z wyceną a co do odwołania to cofnąłem na razie bo muszę moto uruchomić i sprawdzić w serwisie czy na lagach nie ruszona. jak tak to wtedy inaczej napiszę odwołanie i jak zaakceptują to dopłacą! Kwoty i szczegóły niech pozostaną tajemnicą bo nie chcę żeby wszystko było napisane ale na tarczę nową (nie używaną) z serwisu hondy starczy spokojnie
ale po co nową kupować jak można doposażyć moto
wkrótce pochwalę się dodatkami 
[ Dodano: Pią Wrz 10, 2010 9:53 am ]
KASA WYPŁACONA! na razie zgodnie z wyceną a co do odwołania to cofnąłem na razie bo muszę moto uruchomić i sprawdzić w serwisie czy na lagach nie ruszona. jak tak to wtedy inaczej napiszę odwołanie i jak zaakceptują to dopłacą! Kwoty i szczegóły niech pozostaną tajemnicą bo nie chcę żeby wszystko było napisane ale na tarczę nową (nie używaną) z serwisu hondy starczy spokojnie