sc33 źle się prowadzi
-
adamek52
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR900RR
- Rok produkcji: 0
sc33 źle się prowadzi
Siemanko , mam taki problem , moja cbr 900rr od pewnego czasu źle się prowadzi , jak się jedzie sprawia wrażenie jakby dupa uciekała ( coś podobnie do tego, gdy jest mało powietrza w kole) ale z tym jest wszystko ok , jakieś pomysły co może być ?
-
adamek52
- Motocykl: CBR900RR
- Rok produkcji: 0
Nic wielkiego się nie wydarzyło , po prostu tak z dnia na dzień zaczął się gorzej prowadzić , fakt amorek by się przydało wymienić bo słabo trzyma , ale wcześniej też słabo trzymał i było wszystko ok, dlatego nie kojarzę tego z amorkiem, poza tym myślisz że przy złym zawieszeniu jest wrażenie jakby motor na boki latał ?. To łożysko wahacza w którym miejscu się znajduje ?
- slamann
- Motocykl: HONDA CBR 1000RR
- Rok produkcji: 2004
Życzę powodzenia w naprawie, bo to nie amorek komarka, ale jak dasz radę to chwała Ci za to i szacun........adamek52 pisze:już użytkownik ledzep mi pomógł, poradził mi żebym odkręcił śrubę od koła i jeszcze raz zakręcił , nie wiem jakim cudem , ale pomogło
, a apropos amortyzatora tylnego to chyba jakoś sam będę próbował go reperować .