blad 34 kontrolka F1 929
-
Uzytkownik1
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
blad 34 kontrolka F1 929
Witam w mojej 929 świeci się kontrolka F1 i wyświetla się błąd 34. Nie mam zaworu EXUP bo jest założony cały układ LeoVince.Ostatnio jak dawałem gaz do końca to było słychać lekkie zamulenie nieraz jakiś strzał z rury(jak by zadławienie) i dopiero zaczynał zbierać(wszystko trwało nawet nie 2sekundy) Pytanie czy to przez układ wydechowy wyświetlają się błędy czy tez coś jeszcze może być przyczyna? dodam ze na wolnych obroty lekko falują . I takie pytanie na koniec czy wasze 929 wstają na kolo z gazu na 2biegu?
oczywiście bez żadnego wybicia lub szarpnięcia 
-
Kubcyś
- Motocykl: GSXR 1000
- Rok produkcji: 0
Moja 929 nie miała exupa i też wywalało błąd. Na obrotach też falowała. Moim zdaniem norma. Z tym, że moja równo ciągnęła od samego dołu bez żadnego strzelania i chwilowego zdławienia. Jedynie przy schodzeniu z obrotów były fajerwerki ![n :]](./images/smilies/582.gif)
Co do gumy to bez szarpnięcia nie wskoczy na gumę z dwójki ale wystarczy szarpnąć za kiere albo strzelić z klamy i idzie jak złoto.
Co do gumy to bez szarpnięcia nie wskoczy na gumę z dwójki ale wystarczy szarpnąć za kiere albo strzelić z klamy i idzie jak złoto.
-
Uzytkownik1
- Motocykl:
ostatnio nie działała mi pompa paliwa ale jak podniosłem zbiornik i poruszałem nim to działała normalnie ale po złożeniu jak ruszałem kablami pod zbiornikiem od pompy i bawiłem się (czerwonym) włącznikiem to raz pompowała szybko a raz wolniej zależy jak tam ruszyłem kablami i jak się ułożyło
możliwe ze coś z pompa nie tak i dla tego takie chwilowe zamulenie przy ostrym odkręceniu manetki do końca jak by się chwilowo zapowietrzał
i dla tego myślałem ze to przez błąd 34 
-
Uzytkownik1
- Motocykl: