Jakimi 4 kółkami poruszamy się na co dzień ??
- HANAKA
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: sc28
- Rok produkcji: 1993
witam ja troche przerobilem celica 4gen 2.0 potem 5 gen 1.6 2 terenowki do orania ( ford bronco i pajero obie 3.0 V6 ) potem honda crx a teraz accord 05 2.2 icdti. i powiem ze jak tylko moneta będzie to tylko honda crx 2 gen 1.6 d16z5 na pokladzie. Wiem ze to starocie itd i ze 1.6 moze juz nie daje rady przy wyzszych prędkosciach ale ja mam sentyment do starych sprzętów kiedys to robili auta/motory a teraz to wszędzie księgowi tną koszta to lakier wodny to inne bzdety to nowy fajer pochlania 1,5l oleum na 1000 km itd.
Seat Ibiza 1.4 05r. na "co dzień", a do "kościoła" Mazda RX-8 
MotoMasters-Serwis i ZIMOWANIE
www.motomasters.pl
www.motomasters.pl
-
arek
- Motocykl: był zx10r, jest sc57
- Rok produkcji: 2004
kolega miał 3 lata alfe 159 w dieselu i zero awarii. Poza wymianami części eksploatacyjnych. Większość negatywnych opinii pisanych w sieci, powstaje przez osoby, które nigdy nawet nie stały obok alfy albo ich znajomego znajomy kiedys miał szrota i dziwił się, że ciągle się psuła. Nie kupowałbym alfy sprowadzanej, bo u nas to się dzieją cuda. Liczniki same kręcą sie do tyłu , a sprzedający robią wszelkie wymiany wszystkiego co możliwe, jako prezent dla potencjalnego kupującego...Kup auto krajowe od pierwszego właściciela i bedziesz zadowolony...pzdr.Bombel pisze:Panowie a czy ktos ma albo mial alfe 159 ? bo bede sie rozgladal za tym modelem tylko wyczytalem opinie ze troche tam z silnikami jest problemu i chcialem z kims pogadac co mial osoboscie jak to sie spisuje.
- blazej33
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC57a
- Rok produkcji: 2004
Miałem Alfę 33 1.7 boxer, 155 2.0TS, 156 2.0 TS. 155 i 156 z salonu. Prawda jest tak, że nigdy nie wiedziałem co dzisiaj pierd...nie. problemy głównie z elektroniką, choć generalnie różnica w jakości części w porównaniu z niemieckimi jest widoczna. Podobno te nowe Alfy są poprawione jakościowo, ale znając mentalność włochów średnio w to wierzę....