Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam,nie dawno sprzedałem swojego LytRRa,i teraz szukam czegos wygodnego i znalazlem takiego intruza ale jest 450 km od mojego miasta wiec tu pojawia sie pytanie i prosba, czy ktos wie cos na temat tego motocykla a moze ktos by mi go podlecial obejrzec jesli jest taka mozliwosc
ogólnie do białego mam 80 km. ale lipa jest taka że czekam na łańcuch do swojej niuni i nie mam jak skoczyć- poproś tego pana o VIN numer to sprawdzimy jego historie
siema ja aktualnie w bstoku mieszkam moge podjechac w sobote bo w piatek nie zdaze przed zamknieciem generalnie komis jest znajomego znajomego znajomego itd.... wiec cos moze sie uda wydusic od niego ale widac po blachach to ktos wstawia w komis wiec ciekawe co bedzie z historia
Mając 195 wzrostu i 100 kg wagi 1000rr okazała sie byc rowerem I ze wzgledu na harkater pracy jaki wykonuje chcialbym zeby na moto plecy mi odpoczywaly,a dla mnie podróze 100km w jedna byly problemem... stad "Bulgot" który zpod swiatel zostawia nie jednego litra