Wymiana stacyjki

Tematy dotyczące ogólnych zagadnień Hondy Fireblade CBR900RR SC33 1996-1999
Awatar użytkownika
święty
https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
Motocykl: sc33
Rok produkcji: 0

Post autor: święty »

ja jeszcze nie kupilem stacyjki a trzeba juz szykowac sprzeta do sezonu, wiec jesli by ktos mial na zbyciu to dawac cynka. pzdr

[ Dodano: Nie Sty 04, 2009 10:02 pm ]
Luki213 pisze:Ja nie rozumiem jednego, jezeli przy zakupie dostaliscie dwa kluczyki albo jeden to trzeba wtedy dorobic i schowac jeden aby wlasnie w takich przypadkach uniknac takich nie potrzebnych problemow. Ja mialem jeden oryginalny wiec dorobilem sobie drugi a ten oryginalny schowalem.

Luki jak kupowalem moto to wlasnie rozpoczynal sie sezon i bylem najarany na jazde jak cholera, wiec sprawe dorobienia zapasowego klucza odkladalem ciagle "na potem"-sam rozumiesz. pzdr.
Luki213
Motocykl: HONDA CBR 900RR SC33 '98

Post autor: Luki213 »

Rozumiem Święty ja tez jak kupilem to nie mialem czasu,tzn mialem ale nie chcialo mi sie, az wreszcie dotarlo to do mnie ze lepiej posluchac ojca no i pojechac dorobic. Koles (tez motocyklista) dorobil mi na miejscu w 10min za 17zł.
synek
Motocykl: sc57 04'

Post autor: synek »

święty, a dlaczego nie zdemontujesz półki i nie dorobisz sobie kluczyka do stacyjki?? ja mam stacyjkę, wlew i zamek do vfr 800 z dorobionym już kluczykiem, nie wiem czy będzie pasować (wlew to napewno, stacyjka być może, zamek wątpię)
Awatar użytkownika
święty
Motocykl: sc33

Post autor: święty »

Synek nie wiedzialem ze jest taka opcja dorobienia klucza do zamka, niecierpliwy chcialem przepalic moto bo stalo juz z poltora miecha i CENZURA stacyjke w mak. oczywiscie teraz zaluje bo na drugi dzien dowiedzialem sie o takiej mozliwosci.mysle ze to co masz nada mi sie.Potrzebuje tylko wlewu i stacyjki bo u mnie nie ma zamka do siedzenia.Napisz mi na pw ile za to chcesz i jakis namiar to sie ustawimy w lublinie. pzdr
Awatar użytkownika
damianio
Motocykl: szukam...

Post autor: damianio »

znalazlem!!!!!! :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne (CBR900RR SC33)”