MICRON vs AKRAPOVIC ----- tlumik jaki wybrac pomocy
-
turnmil
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
MICRON vs AKRAPOVIC ----- tlumik jaki wybrac pomocy
WItam tak jak w temacie ktory z nich jest lepszy chodzi mi bardziej o dzwiek Szukam puszki z ladnym niskim basowym dzwiekiem a ze nie mialem nigdy microna ani akrapa wiec nie wiem jaki bedzie pracowac na mojej niuni dodam ze oba sa w podobnej cenie i uzywane Prosze o opinie ktory z nich mam wybrac tnx pzdr
- Max_929
- Moderator

- Motocykl: CBR929
- Rok produkcji: 2000
biorąc pod uwagę pracę Acrapovic'a w carbonie w 929 i to jakiego tłumika szukasz polecam ci właśnie jego ,dodatkowo myśle ze ten będzie ładniej wyglądał w moto niż micron
ps.weż tez pod uwagę markę,nie bez powodu acrapovic jest dużo wyżej niż micron ,rozbierałem oba tłumiki , acrap jest bardziej skomplikowany niz micron ,
pozdro
ps.weż tez pod uwagę markę,nie bez powodu acrapovic jest dużo wyżej niż micron ,rozbierałem oba tłumiki , acrap jest bardziej skomplikowany niz micron ,
pozdro
Ostatnio zmieniony 02 maja 2012, 14:24 przez Max_929, łącznie zmieniany 1 raz.
- LENAR
- Motocykl: 1000RR Repsol
- Rok produkcji: 2005
- Kontakt:
Akrapović to uznana marka z najwyższej półki i gdybym miał do wyboru ją lub jakąkolwiek inną, to brałbym Akrapę. Też mam u siebie (co prawda końcówkę z nowszej serii) i dźwięk jest bardzo przyjemny - basowy. Na pewno będziesz zadowolony.
Poza tym Akrapović robi końcówki tylko z tytanu lub carbonu, a np ten micron wygląda na stalówkę, różnica w masie jest bardzo duża.
Poza tym Akrapović robi końcówki tylko z tytanu lub carbonu, a np ten micron wygląda na stalówkę, różnica w masie jest bardzo duża.