Leo vince tlumik carbon z 600cc ...... ?
-
turnmil
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
Leo vince tlumik carbon z 600cc ...... ?
Witam tak na obrazku mam mozliwosc kupna tej puszki stan perfect Zalozony byl na jakies 10 min w poprzednim moto Pytanie brzmi czy moze wiecie jaka jest cena jego srednia bo szukam w necie i nie moge znalesc nie wiem czy mi sie oplaca za ta cene brac co sprzedawca chce a druga sprawa czy spasuje on do mego litra z 600 na ktorej byl poprzednio bez problemow ??
-
kawkaz
- Motocykl: CBR 900 RR
- Rok produkcji: 1998
Wez suwmiarkę i zmierz wlot i wylot tego i swojego jesli jest mniejszy od twojego to nawet nie myśl o kupnie bo tak jak piszą moi poprzednicy przepustowosc spalin bedzie za mała. Obiawem bedzie na pewno spadek mocy i ch..... wie co jeszcze jak sie ECU w ogóle do tego dostosuje.
Ostatnio zmieniony 13 kwietnia 2012, 23:58 przez kawkaz, łącznie zmieniany 1 raz.
- Siwy_ryry
- Staly Bywalec

- Motocykl: zawsze HONDA !
- Rok produkcji: 0
kawkaz pisze:Wez sówmiarke i zmiez wlot i wylot tego i swojego jesli jest mniejszy od twojego to nawet nie mysl o kupnie bo tak jak piszą moi poprzednicy przepustowosc spalin bedzie za mała. Obiawem bedzie na pewno spadek mocy i ch..... wie co jeszcze jak sie ECU wogóle do tego dostosuje.
nie sÓwmiarke tylko suwmiarkę
nie zmieZ tylko zmierz
nie wogóle tylko w ogóle