Mam do zaprezentowania wam mój stary nowy nabytek, stary ponieważ zakupiłem go już pod koniec tamtego sezonu ale nie było czasu się pochwalić. Z czystej skromności powiem tylko że moja niuńka jest wyjątkowa, śmiem twierdzić że jedyna taka, ale spokojnie zaraz wam przedstawię jej historię. Pochodzi z Włoch, miała tam jednego właściciela, był to pracownik salonu Hondy który nie żałował pieniążków na swoje dziecko, i zmienił w niej wiele rzeczy, z pierdółek to: tylna lampa, lusterka, szyba, manety, kierunki, stelaż tablicy, przedni błotnik carbon, koło przednie 17, alarm z pilotem, a teraz najważniejsze zmiany: kompletny układ wydechowy GPR oryginał z homologacją bitą na tabliczce, przednie hamulce: tarcze breaking+pompa radialna brembo+klocki sport+stalowy oplot (na prawdę daje radę, aż po pierwszej jeździe co nie co mnie zabolało...) ja dołożyłem sportowy filtr Pipercrossa, tylne nadkole carbon, crash-pady, zestaw oponek diablo supercorsy. Niunia niebawem przekroczy ze mną 30 tys km, jestem przekonany o tym że jest prawdziwy, sprawuję się na prawdę wyśmienicie. Pozdrawiam wszystkich, do zobaczenia na trasie, i pamiętajcie: opór w manetki na spokój tabletki
Moja kochana niunia :P
-
cezarmm
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: sc33
- Rok produkcji: 1998
Moja kochana niunia :P
Witam wszystkich pozytywnie zFajerblejdowanych
Mam do zaprezentowania wam mój stary nowy nabytek, stary ponieważ zakupiłem go już pod koniec tamtego sezonu ale nie było czasu się pochwalić. Z czystej skromności powiem tylko że moja niuńka jest wyjątkowa, śmiem twierdzić że jedyna taka, ale spokojnie zaraz wam przedstawię jej historię. Pochodzi z Włoch, miała tam jednego właściciela, był to pracownik salonu Hondy który nie żałował pieniążków na swoje dziecko, i zmienił w niej wiele rzeczy, z pierdółek to: tylna lampa, lusterka, szyba, manety, kierunki, stelaż tablicy, przedni błotnik carbon, koło przednie 17, alarm z pilotem, a teraz najważniejsze zmiany: kompletny układ wydechowy GPR oryginał z homologacją bitą na tabliczce, przednie hamulce: tarcze breaking+pompa radialna brembo+klocki sport+stalowy oplot (na prawdę daje radę, aż po pierwszej jeździe co nie co mnie zabolało...) ja dołożyłem sportowy filtr Pipercrossa, tylne nadkole carbon, crash-pady, zestaw oponek diablo supercorsy. Niunia niebawem przekroczy ze mną 30 tys km, jestem przekonany o tym że jest prawdziwy, sprawuję się na prawdę wyśmienicie. Pozdrawiam wszystkich, do zobaczenia na trasie, i pamiętajcie: opór w manetki na spokój tabletki
-
Siwy00
- Motocykl: Honda CBR 954
- Rok produkcji: 2003
-
Piotrek_SC33
- Motocykl: 900 RR
- Rok produkcji: 1999
-
cezarmm
Jestem otwarty na propozycje, tylko jak na razie nie mam moto w Wawie, a to nie dzida tylko niunia;DPiotrek_SC33 pisze:piękna, identyczna jak moja:) musimy sie w Wawie ustawic na latanko![]()
obadamy ta Twoja dzide:) wydaje mi sie czy masz kierunki jakies zaszpahlowane?;p
Co do szpachli... to zawstydziłeś nawet turbohipermana;p ale muszę Cię rozczarować, to są tylko zaślepki.
-
Piotrek_SC33
- Motocykl: 900 RR
- Rok produkcji: 1999
-
lukaszradom
- Motocykl: bylo 2x SC33 jest 1000RR
- Rok produkcji: 2006
-
cezarmm
Powiem tak, cena była okazyjna jak na taki stan;p szczegóły niestety zachowam dla siebie, mogę powiedzieć tylko że średniej nie zawyżyła. Ale obejrzałem sporo takich i znalezienie zacnego okaza niemal że graniczy z cudem, niestety ale czas robi swoje i różne rzeczy się dzieją, Ja tylko mogę życzyć Ci powodzenia w poszukiwaniachlukaszradom pisze:chetnie bym taka przygarnął =\ duzo naplaciles jesli mozna wiedziec bo jestem w trakcie szukania takiej sztuki?