Xenon, bixenon
- madmax
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: honda cbr 1000rr fireblade
- Rok produkcji: 2004
-
lukamichalRR
- Motocykl: Honda CBR1000RR SC57b
- Rok produkcji: 2007
- Biały
- Motocykl: CBR 1000RR SC59
- Rok produkcji: 2012
A ja bym polecił 5000k jeżeli komuś zależy na poprawieniu seryjnych świateł , 6k to troszkę na pokaz bo z daleka bedzie widać że jest zenek zamontowany a w praktyce świeci gorzej od 4300 i 5000k ale nie mówie że 6000k jast jakiś zły jest też ok poprostu słabiej wypada od tamtych w deszczowe dni lub jak jest jezdnia mokra , o tych 8,10,12k nie wspominam bo to śmietniki nie wyglądają i nie świecą .
Lepiej sie wdycha TCH z powietrzem
- Kecajm69
- Motocykl: Była SC57,SC44,SC50 i obecnie SC57
- Rok produkcji: 2004
-
wiertło
- Staly Bywalec

- Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
- Rok produkcji: 2005
- Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
- Rok produkcji: 2001
... ja od siebie mam kilka pytani odp...
1. PO CO XENON?
a)bo tak..
b)mocniejsze światło i inna barwa
c) LAN$$$
2.CHĘĆ ZABAWY Z MONTAZEM?
a) Wielka
b) średnio mam czas...
c)pierd. le to...
3.KOSZT WYGOROWANY?
a) do 400zl
b)jak najmniej
c)2,50 ZL
i odpowiedź( jeżeli na 3 pytanie twoja odpowiedź brzmi "B") zrób to co ja...
Chcicałem Xeonon, ale w 929/954 tylko 1 to w razie długich hu jo wa barwa... a w sadzac 3 to amsa miejsca i ciężar...
więc ja zrobiłem tak nie ulegając modzie:
-Żarówki XENON( barwa światła 6700 bodajże) dla chętnych moge odkopać dane sprsedawcy-Cieżko znależć w tej poświecie niebieskiej(dobre, trwałe, błękitne, z z homolog)
W pierdzieliłem 3 zarowki,i kto miał chwilke, to w nbocy pyta czy to cxenon...efekt wkrótce an foto, ale możesz podpytać opojów z I zlotu naszego, lub zerknąć w paradzie na YT z naszeog zlotu:)
Pozdr
1. PO CO XENON?
a)bo tak..
b)mocniejsze światło i inna barwa
c) LAN$$$
2.CHĘĆ ZABAWY Z MONTAZEM?
a) Wielka
b) średnio mam czas...
c)pierd. le to...
3.KOSZT WYGOROWANY?
a) do 400zl
b)jak najmniej
c)2,50 ZL
i odpowiedź( jeżeli na 3 pytanie twoja odpowiedź brzmi "B") zrób to co ja...
Chcicałem Xeonon, ale w 929/954 tylko 1 to w razie długich hu jo wa barwa... a w sadzac 3 to amsa miejsca i ciężar...
więc ja zrobiłem tak nie ulegając modzie:
-Żarówki XENON( barwa światła 6700 bodajże) dla chętnych moge odkopać dane sprsedawcy-Cieżko znależć w tej poświecie niebieskiej(dobre, trwałe, błękitne, z z homolog)
W pierdzieliłem 3 zarowki,i kto miał chwilke, to w nbocy pyta czy to cxenon...efekt wkrótce an foto, ale możesz podpytać opojów z I zlotu naszego, lub zerknąć w paradzie na YT z naszeog zlotu:)
Pozdr
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej
-
Mapet
- Motocykl: SC57B Custom Paint
- Rok produkcji: 2006
Ja zamontowałem dwie przetwornice slim.
Zrezygnowałem ze świateł mijania na rzecz xenonów. Kostka od świateł mijania posłużyła do podpięcia gniazda zasilania 12V dla nawigacji a wiadomo 12V pojawia się po przekręceniu zapłonu i takie rozwiązanie nie obciąża aku przy rozruchu.
Przetwornice podpięte są pod kostkę od świateł długich tak więc włączając przełącznik długich odpalam dopiero xenony a moto odpala się tylko na żarówce pozycyjnej
Mi to pasuje a i widoczność jest mega
Zrezygnowałem ze świateł mijania na rzecz xenonów. Kostka od świateł mijania posłużyła do podpięcia gniazda zasilania 12V dla nawigacji a wiadomo 12V pojawia się po przekręceniu zapłonu i takie rozwiązanie nie obciąża aku przy rozruchu.
Przetwornice podpięte są pod kostkę od świateł długich tak więc włączając przełącznik długich odpalam dopiero xenony a moto odpala się tylko na żarówce pozycyjnej
Mi to pasuje a i widoczność jest mega