Ale zasada Lajkowania fakt nie jest sprawiedliwa;D ocenia operatowność autora zdjęcia ile osób namowi:D hehehe
Pierwszy konkurs "wakacje na Fireblade"
-
wewir
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: --------------
- Rok produkcji: 0
- Tytus
- Administrator

- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Rok produkcji: 2009
- Kontakt:
zasady byly takie jakie byly ale takie same dla wszystkich i kazdy mial prawo kombinowac by nabic "lubie to" , nastepnym razem cos innego wymyslimy...
Nigdy wszystkim nie dogodzisz, bo zawsze cos nie tak, szczegolnie w Polsce - takie sa fakty 
PS. prosze wygranych o kontakt na PW - podanie adresu do wysylki
PS. prosze wygranych o kontakt na PW - podanie adresu do wysylki
- Wściekła
- GIRL

- Motocykl: GSXR 1000 K7
- Rok produkcji: 2007
jak dla mnie wygrana też niesprawiedliwa bo nie polegała na wybraniu najfajniejszego zdjęcia tylko klikaniu itp
aczkolwiek jakby nie było i tak komuś będzie źle 
ale i tak super że ktoś wpadł na jakikolwiek pomysł żeby cos urozmaicic... Tytus chciał rozdac blelok itp - i dobrze.. rozdał jak chciał
też mnie stac na breloczek i inne bajery... ale wygrana chocby nawet guma do żucia - to zawsze wygrana...
wasza krytyka ,że dupa nie zdjęcia jak moto stoi to też bez sensu.. konkurs miał tytuł "wakacje na fireblade" - i jak ktoś te wakacje spędzał to jego sprawa
jeden konkurs a tyle jakichś dogryzek jakby co najmniej o nowy samochód chodziło... ludzie wyluzujcie...
a kalendarz - fajny temat, też bym kupiła
może następnym pomysłem będzie np. przesłanie zdjęc na forum i potem jakiś plebiscyt które dac do kalendarza.. nagrodą będzie po prostu umieszczenie wybranego zdjęcia w kalendarzu
) albo 12 zdjęc, albo jak będzie więcej fajnych - można zrobic 2 fotki na kartce z danym miesiącem 
ale i tak super że ktoś wpadł na jakikolwiek pomysł żeby cos urozmaicic... Tytus chciał rozdac blelok itp - i dobrze.. rozdał jak chciał
też mnie stac na breloczek i inne bajery... ale wygrana chocby nawet guma do żucia - to zawsze wygrana...
wasza krytyka ,że dupa nie zdjęcia jak moto stoi to też bez sensu.. konkurs miał tytuł "wakacje na fireblade" - i jak ktoś te wakacje spędzał to jego sprawa
jeden konkurs a tyle jakichś dogryzek jakby co najmniej o nowy samochód chodziło... ludzie wyluzujcie...
a kalendarz - fajny temat, też bym kupiła
może następnym pomysłem będzie np. przesłanie zdjęc na forum i potem jakiś plebiscyt które dac do kalendarza.. nagrodą będzie po prostu umieszczenie wybranego zdjęcia w kalendarzu