Witam!
Czy ktoś ma siedzenie na moto obszyte naturalną skórą?? Jeśli tak to jak to się zachowuje (namaka czy coś w tym rodzaju)?? Mam rozdarte siedzenie pasażera i musze je obszyć czymś. Niestety nigdzie nie mogę trafić materiału taki jak jest oryginalnie więc muszę obszyć dwa siedzenia i zastanawiam się nad skórą która imituje carbon. Wygląda zajebiście tylko czy takie siedzenie z naturalnej skóry to dobry pomysł...??
siedzenie obszyte skórą
-
synek
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: sc57 04'
- Rok produkcji: 0
Witam ja mam tyl obiti skora,nie narzekam bo na mim nie siedze
,ale skora generlanie chlonie wode,napewno dluzej bedzie schla niz,to ktore masz obite orginalnie no i oczywiscie wszystko zalezy jaka,skora bedziesz mial obite siedzenie.Ja mam swoje obite b,dobra skora z wloch kiedys pracowalem jako krojczy skor
choc imitacja karbonu tez fajnie moze wygladac.Jak obijesz karbonem zrob fotki i pokaz.pozdro
-
TIGER
- Motocykl: KTM 690 ENDURO
- Rok produkcji: 2008
Wiatam! ja mam obite oba siedzenia skórą. Każde z siedzeni ma 3 kolory skóry (barwy repsola) w których biały kolor troszkę się brudzi. Na łączeniach nic się nie dzieje. Jeździłem w niejednym deszczu i gówno prawda, że pije wode. Nawet po umyciu motocykla, przecieram siedzenia szmatką, chwila moment są suchutkie. co ciekawe szukałem kiedys preparatu do konserwacji siedzeń i znajomy w sklepie polecił mi zwykłe chusteczki nawilżające bambino te dla niemowlat. Od tamtej pory czyszcze nimi kombi, buty, siedzenia wszelkie robactwo schodzi jak niczym innym i co najlepsze daje to super efekt. Także nie zastanawiaj się nad skórą w carbonie nic jej nie bedzie a bedziesz miał siedziska inne od wszystkich. Pozdro
-
synek
- Motocykl: sc57 04'
kiedyś ktoś na allegro sprzedawał całe kawałki takiej skóry, teraz nie mogę go znaleźć... tak wydląda mieszek biegów i hamulca do samochodu zrobiony właśnie z takiej skóry aukcja
Dzięki za odpowiedzi. W zimie poszukam gdzieś tej skóry i obije nią siedzenia. Jak będą gotowe to zapodam foty.
Dzięki za odpowiedzi. W zimie poszukam gdzieś tej skóry i obije nią siedzenia. Jak będą gotowe to zapodam foty.
-
motobandyta
- Motocykl: Junak M10/Maxster/KXF450->SM/TE450+SM
swego czasu szukałem zakładu który zajmuje się obijaniem siedzeń motocyklowych i znalazłem taki na Puławskiej Warszawa/Piaseczno. sam muszę się tam kiedyś wybrać. http://www.werson.waw.pl/