Czas pokazać swój pojazd
- jaras111x
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 900rr SC33/ DRZ400 Y/Majest 150
- Rok produkcji: 1998
właśnie jest dyskretna
na początku chciałem aby łaczenie nie było między kolektorami a silnikiem tylko kołem a plugiem ale jako że Max zna się na tym co robi odradził mi ten sposób i powstało to co widać na foto. Mam nadzieję że nie będę musiał jej testować ale napewno czuje się pewniej o motor z nią niż crash padami ucząc się schodzić na kolano. Dla twórcy wielkie 
-
Kubcyś
- Motocykl: GSXR 1000
- Rok produkcji: 0
Ładny sprzęcior, a klatka od Maxa jak zwykle pierwsza klasa. O trwałość i skuteczność klatki możesz być spokojny. Moja 929 ma klate od Maxa i zaliczyła już kilka testów w tym jedno spotkanie boczne z puszką (wyrwała wszystkie plastiki razem z lampami z Clio, a moja Halina wyszła z tego bez najmniejszej ryski) i po dziś dzień na moto nie ma żadnych śladów, a klata ledwie zarysowana. 
- jaras111x
Tak Kubcyś czytałem kiedyś o tym twoim testowaniu klatki
Teraz przyszła zima, zmieniłem auto i... Galaktyka z Hondą ubraną w klatkę mieści się w garażu na styk. Tak przy okazji czy ktoś z was próbował upchać rr do galaxy,sharana lub alhambry. Niby miejsca dużo ale. a planuję w nowym sezonie zaliczyć 1 wyjazd na wyjazd na tor w Starym Kisielinie.
Siwy_ryry do dziś uważam że to najładniejsze malowanie sc33,potem to już tylko repsol w sc57
ale i tak w przyszłości jak będę zmieniał to raczej obstawiam ze będzie to gixer k6/k7 ewentualnie sc57 repsol
Siwy_ryry do dziś uważam że to najładniejsze malowanie sc33,potem to już tylko repsol w sc57
- piotr dzimira
- Motocykl: RN19
- Rok produkcji: 0
- ralf91
- Motocykl: w poszukiwaniu sc57 lub suzuki k4
- Rok produkcji: 1999
przewozilem kumplowi w kangoo gsxr takze wejdzie ci bez problemujaras111x pisze:Tak Kubcyś czytałem kiedyś o tym twoim testowaniu klatkiTeraz przyszła zima, zmieniłem auto i... Galaktyka z Hondą ubraną w klatkę mieści się w garażu na styk. Tak przy okazji czy ktoś z was próbował upchać rr do galaxy,sharana lub alhambry. Niby miejsca dużo ale. a planuję w nowym sezonie zaliczyć 1 wyjazd na wyjazd na tor w Starym Kisielinie.
Siwy_ryry do dziś uważam że to najładniejsze malowanie sc33,potem to już tylko repsol w sc57ale i tak w przyszłości jak będę zmieniał to raczej obstawiam ze będzie to gixer k6/k7 ewentualnie sc57 repsol
- jaras111x
ralf91 ciekawe zdjęcie,szkoda że ja nie zrobiłem jak przywoziłem rr z Piły w berlingo
całą boczną szybę miałem zastawioną i nic nie widziałem ale to mi nie przeszkadzało bo ważniejsza była ucieszona micha
Teraz rok przeleciał,sezon pierwszy zaliczony i mino padniętej skrzyni i tak jestem z niej zadowolony