awaria nie odpala
-
kefir1991
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: honda cbr fireblade sc33
- Rok produkcji: 1997
awaria nie odpala
Witam mam taka sprawe w jeden dzien jezdzilen na motorze na drugi dzien poszedlem do garazu zeby go odpali i nie da sie tak jak by rozrusznik nie mial mocy zakrecic silnikiem ale sprawdzalem i rozrusznik jest dobry oraz silnik nie jest zatarty. Czy byl by ktos moze chetny co sie zna podjechac i zobaczec co sie moglo stac??
-
kefir1991
- Motocykl: honda cbr fireblade sc33
- Rok produkcji: 1997
podpinalem tak i kreci sie jak jest wyciagniety. Nawet go rozkrecilem i w nim wszystko jest ok
[ Dodano: Nie Paź 30, 2011 11:04 am ]
przekaznik sie odzywa nawet przepiolem go do innego fajera i dziala. Podnpinalem rozrusznik na ktotko bez posrenio pod aku i dalej to samo. Wlsnie dlatego mi chodzi czy by ktos podjechal mi to zobaczec
[ Dodano: Nie Paź 30, 2011 11:04 am ]
przekaznik sie odzywa nawet przepiolem go do innego fajera i dziala. Podnpinalem rozrusznik na ktotko bez posrenio pod aku i dalej to samo. Wlsnie dlatego mi chodzi czy by ktos podjechal mi to zobaczec
- walek809
- Motocykl: streetfighter
- Rok produkcji: 0
no na moto ma obciążenie więc może rozrusznik padnięty jak mówisz że bezpiecznik na przekaźniku jest dobry
[ Dodano: Nie Paź 30, 2011 11:13 am ]
jak nie znajdziesz pomocy an forum lub między czasie to mogę podskoczyć po świętach do ciebie zerknąć mechanikiem ale trochę sie robiło przy swoim moto
mnie nie ma przez 3 dni
[ Dodano: Nie Paź 30, 2011 11:13 am ]
jak nie znajdziesz pomocy an forum lub między czasie to mogę podskoczyć po świętach do ciebie zerknąć mechanikiem ale trochę sie robiło przy swoim moto
mnie nie ma przez 3 dni