Glosno wyje i nie przyspiesza.
-
majzel
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 929
- Rok produkcji: 2001
-
motomati
- Motocykl: cbr900rr sc33
- Rok produkcji: 1996
witam mam pytanie
kupilem fireblade z 96r z silnikiem podobno z 99r chcialem w nim zmienic tarcze sprzegla. rocznik 99 ma ich 8szt. rozkrecilem sprzeglo i okazalo sie ze mam ich 10szt tak jak w roczniku 96. czy to mozliwe ze do 99r weszlo 10szt tak jak do 96r ? czy gosc od ktorego kupilem moto oklamal mnie ze to silnik z 99r. proszeo wasze opinie 
-
pekal1
- Motocykl: CBR 1137 FIREBLADE
- Rok produkcji: 1998
coś głupoty opowiadasz mi się wydaje z tymi pojemnościami, ja miałem piec z 98r i miał 919 pojemność... a poza tym w nowszych raczej się pojemności nie zmniejsza... o ile dobrze pamiętam to w rocznikach 98-99 mieliśmy elektroniczny prędkościmierz więc na bloku silnika (od góry skrzyni) będzie czujnik prędkości...
W rocznikach 97 był na linkę więc tekiego czujnika nie ma.
Zły kosz jeszcze o niczym nie świadczy, nowy silnik mógł być kupiony bez niego...
Zły kosz jeszcze o niczym nie świadczy, nowy silnik mógł być kupiony bez niego...
-
motoperla
- Motocykl: 1.Zephyr750c ; 2.sc33
- Rok produkcji: 0
to ,że od 98 prędkość pokazywał wyświetlacz LCD ,wcale nie musi determinować tego ,że jeśli mamy "prędkościomierz" ze wskazówką to musimy mieć linkę.pekal1 pisze:coś głupoty opowiadasz mi się wydaje z tymi pojemnościami, ja miałem piec z 98r i miał 919 pojemność... a poza tym w nowszych raczej się pojemności nie zmniejsza... o ile dobrze pamiętam to w rocznikach 98-99 mieliśmy elektroniczny prędkościmierz więc na bloku silnika (od góry skrzyni) będzie czujnik prędkości...