Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jest to mój pierwszy post. Mam nadzieję ,że coś pomogę i liczę na pomoc.
Zatem. Posiadam taką sztukę jak w temacie. Jak mam sprawdzić jej numer ? Czy w ogóle jest ona tym wydaniem ,czy tylko ktoś założył owiewki. Moto ściągnięte z USA. Wyszło ich tylko 500 sztuk.
Marek760i pisze:i tez ma power commander i modul zapłonowy, bo kolor pewnie i tak nic nie daje
Kolor nigdy nic nie daje ,ale jeśli okazałoby się ,że mam jedną z 500 to miło. Modułu nie mam ,ale powera mam. Każdy może go sobie wsadzić.
zwykly fajer tylko tyle ze amerykanska wersja nie wiem kto ci wmowil ze to jakas limitowana edycja
skąd wiesz ,że zwykły ? Dlaczego na forum USA piszą ,że jest to limitowana edycja ? Tak samo na youtube znalazłem w tym malowaniu jako limitowana edycja.
Do tych co mądrzejsi i mogą coś pomóc ,proszę o wpis.
generalnie wszystko jest ok. Moto jak przyszło z USA miało +/- 1500km (nie pamiętam dokładnie)
Było już z układem two brothers , powerem. Ja dorzuciłem klamki pazzo,korek wlewu oleju yoshimura, przewody w stalowym oplocie , filtr powietrza K&N.
Jedyna rzecz o której sprzedawca mi nie powiedział ,bo niby zapomniał . To ,że nie działa obrotomierz. Wymieniłem głowną wiązkę i nadal nie działa. Przed wymianą wiązki byłem w hondzie plaza przy ul. malowniczej . Cała diagnostyka trwałą prawie 5 godzin ,bo za późno mnie przyjęli , i powiedzieli ,że to wiązka.
(może ktoś ma wersje USA ,jest z okolic Warszawy i pożyczy na chwilę licznika ?)