Brak tylnych świateł
-
erikson
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: cbr 1000 rr repsol
- Rok produkcji: 2005
Brak tylnych świateł
Witam
Dzisiaj wymieniałem filtr powietrza ,po zamontowaniu wszystkiego zauważyłem brak tylnych świateł.Bezpieczniki ok żarówki ok. Co ewentualnie przy montażu mogłem uszkodzić ? Z góry dzięki za pomoc.
Dzisiaj wymieniałem filtr powietrza ,po zamontowaniu wszystkiego zauważyłem brak tylnych świateł.Bezpieczniki ok żarówki ok. Co ewentualnie przy montażu mogłem uszkodzić ? Z góry dzięki za pomoc.
maliniak
-
wiertło
- Staly Bywalec

- Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
- Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)
Hmm a na to wygląda że chyba masy nie ma sprawdz masy jedna jest schowana w wiązce tej grubej wiązce z prawej strony moto mniej więcej jest ukryta pod listwą wtryskową i w izolacji jest kostka pomaranczowa zawinięta a duga przykęcona do ramy mniej więcej pod modułem
- Ci użytkownicy podziękowali wiertło za ten post:
- Anonymous
Oddam nerkę za cbr :)
- blazej_CBR929
- Motocykl: Honda cbr 929
- Rok produkcji: 2000
Re: Brak tylnych świateł
Witam, mam takie szybkie pytanie bo u mnie ta kostka pomaranczowa okazalo sie ze jest zasniedziala i raczej nie ma dobrej masy w moto a wyczyscic ja w srodku to nie wiem jak wiec mam pytanie czy mozna ja wywalic i zlaczyc zielone kabelki wszyskie razem i je zaizolowac i tak samo czarne i je zaizolowac?
-
wiertło
- Staly Bywalec

- Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
- Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)
Re: Brak tylnych świateł
Kostka na ramie? Czarne osobno zielone osobno. Najlepiej do kupy i lutować dobrze zalać. I zaizolowaćblazej_CBR929 pisze:Witam, mam takie szybkie pytanie bo u mnie ta kostka pomaranczowa okazalo sie ze jest zasniedziala i raczej nie ma dobrej masy w moto a wyczyscic ja w srodku to nie wiem jak wiec mam pytanie czy mozna ja wywalic i zlaczyc zielone kabelki wszyskie razem i je zaizolowac i tak samo czarne i je zaizolowac?
Oddam nerkę za cbr :)