Witam
Czy istnieje możliwość pospawania, reflektora, chodzi mi o sama szybkę, jest delikatnie pęknięta, jeśli jest taka możliwość to gdzie?
Reflektor
-
strzala185
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: sc33
- Rok produkcji: 1999
-
kocan
- Motocykl: Hania CBR 900RR SC33
- Rok produkcji: 1998
- Kontakt:
kolego po spawaniu zostanie ci ślad. plexi się klei. sa takie kleje do których najpierw dodaje sie sproszkowanej plexi (jakis stary kawalek wystarczy zmiksowac dokladnie na proszek) i jak juz polaczysz z klejem to sie wtedy miesza do rozpuszczenia i wtedy to sie nanosi na krawedzie ulamanych przedmiotow i praktycznie tego nie widac (z bliska bedzie dostrzegalne). jezeli masz tylko pekniecie to nie warto sie z tym bawic.
-
strzala185
- Motocykl: sc33
- Rok produkcji: 1999
Mam tylko pekniecie, puki co bede tak jezdzic, mam nadzieje ze nie bedzie parowac, jak cos to poznije bede kombinowac. Dzieki za pomoc.kocan pisze:kolego po spawaniu zostanie ci ślad. plexi się klei. sa takie kleje do których najpierw dodaje sie sproszkowanej plexi (jakis stary kawalek wystarczy zmiksowac dokladnie na proszek) i jak juz polaczysz z klejem to sie wtedy miesza do rozpuszczenia i wtedy to sie nanosi na krawedzie ulamanych przedmiotow i praktycznie tego nie widac (z bliska bedzie dostrzegalne). jezeli masz tylko pekniecie to nie warto sie z tym bawic.