Chlodnica problem
- Konio
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda CBR 900rr SC33
- Rok produkcji: 1997
- Kontakt:
Chlodnica problem
Mam taki problem, ktory zaczal sie od tego ze jechalem w korku wolno w bardzo cieply dzien i zjaral mi sie regulator napiecia, pozniej sie okazalo ze tak samo alternator ale mniejsza z tym. Po zmianie aku z innego moto zauwazylem w drodze do mechanika ze chlodnica sie nie wlacza... udalo mi sie dojechac bez zagotowania moto
Mechanik mi cos mowi ze jakies kable od chlodnicy jak sa ustawione tak jak powinny to nie wlacza sie wcale, a jakna odwrot czy cos to caly czas chodzi. Co to moze byc do diaska? Czujnik ten z chlodnicy? Tylko ze on chyba nie zwiera kabli tylko zmienia je miejscami?
PRODUKCJA, DYSTRYBUCJA, MASTURBACJA!
- ARNO
- Staly Bywalec

- Motocykl: CBR 900 RR, CBR 1100 RR
- Rok produkcji: 1997
pekal mówisz o przewodzie tym co do termostatu wchodzi czy o tych z włącznika wentylatora?pekal1 pisze:bierzesz odpinasz przewód od czujnika temperatury, dotykasz nim do masy i musi kręcić ;P
Pytam bo chciałbym sprawdzic swoj wentylator czy sprawny jest. Czy mógłbyś to bardziej łopatologicznie wyjaśnić? Z elektryki totalna noga jestem
-
toper-utl
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 99
Ten w chlodnicy - wlacznik wentylatora. Ten w termostatcie jest od pokazywania temperatury na budziku.ARNO pisze:pekal mówisz o przewodzie tym co do termostatu wchodzi czy o tych z włącznika wentylatora?pekal1 pisze:bierzesz odpinasz przewód od czujnika temperatury, dotykasz nim do masy i musi kręcić ;P
Pytam bo chciałbym sprawdzic swoj wentylator czy sprawny jest. Czy mógłbyś to bardziej łopatologicznie wyjaśnić? Z elektryki totalna noga jestem