Pytanie z innej beczki
-
tome1121
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda CBR 900rr FIREBLADE sc33
- Rok produkcji: 96
-
trutenz
- Motocykl: Czarny
- Rok produkcji: 2008
Witam.
Miałem takową lagunę ,rocznik 02 z silnikiem 1,9 cdi.W mojej nic się nie psuło oprócz wymiany części eksploatacyjnych,klocki oleje itp.
Na forum laguny ludzie piszą aby kupować auta po 2002 roku.Poprawiona elektronika jest bo czasem robi się choinka w zegarach.Spalanie ok.6 litrów przy 120 na godzinę.
Ogólnie wygodne auto.
Miałem takową lagunę ,rocznik 02 z silnikiem 1,9 cdi.W mojej nic się nie psuło oprócz wymiany części eksploatacyjnych,klocki oleje itp.
Na forum laguny ludzie piszą aby kupować auta po 2002 roku.Poprawiona elektronika jest bo czasem robi się choinka w zegarach.Spalanie ok.6 litrów przy 120 na godzinę.
Ogólnie wygodne auto.
- slamann
- Motocykl: HONDA CBR 1000RR
- Rok produkcji: 2004
2.5 lipa i nie wchodź w to gó.... Troszkę handlowałem autami i akurat nie był to model do sprzedaży na topie i od ręki. Lepiej wybrać model 1.9 i może nie ścigant ale bezawaryjny
A propos czterech pierścieni.....to troszkę jest tak, że przepłacasz za markę w tym przypadku AUDI a w zamian czasami dostajesz kuksańca, bo modele są już wyjechane na maxa a kręcenie liczników to proceder tak nagminny w Polsce jak pieczenie rano świeżych bułeczek
Na twoim miejscu wybrałbym coś mniej markowego i z nowszego rocznika i nawet niech to będzie Laguna, która niby się psuje ale też do końca tak nie jest....bo każde auto sie psuje i BMW i Mercedesy i Audiki. No chyba, że chcesz auto do .....lansowania to nic nie mówię cztery pierścienie są wskazane