sc33 cykanie
-
Gruby84
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: cbr900rr
- Rok produkcji: 1999
sc33 cykanie
witam panoewie mam takie pytanko.. wlasnie odpalalem sprzeta zeby go schowac zaciagam ssanie krece i krece ikrece i dopiero lapie dziwne bo zawsze palil na dotyk zgasilem i jeszcze raz bez ssania i ospalil normalnie ale przy okazji sie przysluchalem i slysze delikatne cykanie kolo kolektorow mysle zaworki cykaja i dobrze mysle czy zle??? zeby cos uslyszec trzeba sie przysluchac i mam takie pyta leciec do doktora z tym czy mozna polatac no chyba ze to nie zawory to co to moze byc dzieki pozdrawiam
kiera 2 koła i mina wesoła:)
-
przemek
- Motocykl: CBR 900 RR SC33
- Rok produkcji: 1998
Stary, kto Ci przez forum zagwarantuje, co oznacza dźwięk, który według Ciebie jest cykaniem.. Jeśli dźwięk nie jest niepokojący to myślę że nie zaszkodzi trochę polatać i później obserwuj, czy będzie się to nasilało. Jeśli tak
doktor, jeśli nie
latać i nie szukać dziury w całym 
Miałem podobnie, doszukiwałem się najmniejszych szmerów, dopiero dr Cziken mnie z tego wyleczył
Latać, cieszyć się z jazdy i się zbytnio nie wsłuchiwać 
Miałem podobnie, doszukiwałem się najmniejszych szmerów, dopiero dr Cziken mnie z tego wyleczył
Franek '98
-
Gruby84
- Motocykl: cbr900rr
- Rok produkcji: 1999
przemku czytamy ze zrozumieniem
nie chcem aby mi ktos co kolwiek gwarantowal poprostu pytam czy ktos sie z tym spotkal co do swiec sprawdze dzisiaj bo prawde mowiac ostatnio jak zmienialem swieczki to jedna moglem wykrecic palcami tzn ze byla tak lekko dokrecona i zaciekawilo mnie to myslalem ze moze ktos ja tak slabo dokrecil wiec moze to to samo i znowu sie wykreca franca dzieki chlopaki pozdrawiam
kiera 2 koła i mina wesoła:)
- scitec2
- Motocykl: 900RR sc33
- Rok produkcji: 1997
odkad mam swoja sc28 czyli mija juz rok caly czas m icykalo cos i cyka non stop, zrobilem 5 tys i nic sie nie dzieje, w 4 serwisach bylem i kazdy powiedzial ze tak ma byc, w jednym mowlili ze moze zawory ale nie gwarantuja, mam juz nastepna 954 i tez cos cyka ale delikatnie ogolnie wiekszosc cbrek cyka i podobno trzeba sie do tego przyzwyczaic:(